هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سر آزمونم انقدر خوابم می اومد که به زور تا آخرش موندم:)
کشش اعتبار سنجی دیگه نداشتم واقعا... -
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم
ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:))) -
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیم
ببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیمنه میدونی منظورم اینه یه سریا هستن با ۵ ساعت خواب هیچ کسالتی ندارن بازدهیشون فوق العادس
من خودم ۷ ساعتیم
به زور به ۶ونیم راضیمببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))منم اگه تون ساعته تکمیل نشه تو کل روز داغونم
پس ما مثل همیم -
Aqua بزهبزعزبعزبعزبعزبعزبعبزع
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
واییییی وایییی ۵ چیه من به ۷ هم راضیمنه میدونی منظورم اینه یه سریا هستن با ۵ ساعت خواب هیچ کسالتی ندارن بازدهیشون فوق العادس
من خودم ۷ ساعتیم
به زور به ۶ونیم راضیمببین فقط کافیه یه کم خوابم دیر بشه(که الان دار میشه) دیگه صبح به زووووووور بیدار می شم اگه هم بتونم زود بیدار بشم دیگه کل اون روز رو گیجم و خواب آلود
واقعا جایگاه خواب کافی تو زندگی من خیلی بالاست و این اصلا دست خودم نیست:)))منم اگه تون ساعته تکمیل نشه تو کل روز داغونم
پس ما مثل همیم -
Narges_
ها ها عوضش خوب شد تراز نداد
پایه رو خوب زدم ولی دوازدهمم به جز شیمی زیاد جالب نبود
زیاد جالب که چه عرض کنم خوب نبود دیگAnzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
ها ها عوضش خوب شد تراز نداداین که در کل اعتبار سنجی میدی یعنی ترازت واقعا خوبه
فصل ۱ اسید و باز که بای بای
اما الکتروشیمی رو دوست داشتم
زیستشم اوکی بود نسبتا
وای پایه شانس آوردم تابستون کل گیاهی رو بستم چون این سری نرسیدم کامل بخونم🫠زیاد جالب که چه عرض کنم خوب نبود دیگ
درست میشه
-
Narges_
یه دوستی دارم پارسال تا ۳ می خوند، ۳ تا ۶ می خوابید و ۶ صبح دوباره پا می شد درس می خوند
جالبه که گاها مدرسه هم می اومد و انگار نه انگاره این شبو کم خوابیده یا اصلا نخوابیده:) -
Narges_
من خودم ۷ ساعتیم
پس ما مثل همیم -
Narges_
بعد آخه می دونی
فقطم مدت زمانش مهم نیست، متاسفانه اینکه چند بخوابم هم شدیدا موثره:]]]]] -
Narges_
ها ها عوضش خوب شد تراز نداداین که در کل اعتبار سنجی میدی یعنی ترازت واقعا خوبه
زیستشم اوکی بود نسبتا
وای پایه شانس آوردم تابستون کل گیاهی رو بستم چون این سری نرسیدم کامل بخونم🫠زیاد جالب که چه عرض کنم خوب نبود دیگ
درست میشه
اره قربونت این دوتا آزمونی که قبلش داده بودم تراز بد نبود.
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فعلا خداحافظ
اره خوبه هم مبحث قشنگ تریه هم خیلییی بهتر از اون فصل ۱ مسخرهست
یه چیزی هم که هست من فراهانی رو فصل دوعش رو رسوندم دیگه ۱ رو نتونستم ببینم به خاطر همون باز شرایطم تو این ۲ بهتر از فصل اولهزیستشم اوکی بود نسبتا
نسبتا نه... زیست دوازدهمم مطلقا اوکی نبود
گیاهی رو هم که می گی اره... اصلا اصلا دوستش ندارم ولی خیلی بهتر از چیزی که انتظار داشتم شد
درست میشه
ایشالا
-
اره قربونت این دوتا آزمونی که قبلش داده بودم تراز بد نبود.
فعلا خداحافظ
یه چیزی هم که هست من فراهانی رو فصل دوعش رو رسوندم دیگه ۱ رو نتونستم ببینم به خاطر همون باز شرایطم تو این ۲ بهتر از فصل اولهزیستشم اوکی بود نسبتا
گیاهی رو هم که می گی اره... اصلا اصلا دوستش ندارم ولی خیلی بهتر از چیزی که انتظار داشتم شد
درست میشه
ایشالا
فعلا خداحافظ
دیدار به امتحان ترم و نهایی🫠
فصل یک خیلی زیادی یه جوریه
یه چیزی هم که هست من فراهانی رو فصل دوعش رو رسوندم دیگه ۱ رو نتونستم ببینم به خاطر همون باز شرایطم تو این ۲ بهتر از فصل اوله
منم دیگه با فراهانی خوندم اوکیم واقعا
زیستشم اوکی بود نسبتا
من نه بدم میاد ازش نه خوشم میاد ولی یادمه تابستون آخرای جمع بندی گیاهیم بود(خیلی تست زده بودم) دیگه واقعا گریم داشت در میومد
درست میشه
ایشالا
-
Michael Vey
You hate him
You love him
You hate that you love him
Narges_ افرین همییین
-
@AmirBarsam ایول موفق باشی داداش
-
@AmirBarsam اینارو یادتون دادن یا به مرور یاد گرفتی ؟
-
Michael Vey عالییی بود
بببین حق ه
من استاد جدی و سخت گیر رو با استاد شاد (راحت می گیرند در طول ترم)
و لبخند بر لب عوض نمی کنننننممماستاد شیمی مون اولایش خیلی جدی سخت
الانم جدیه خب ولی خیلی هوامو نو
خیلییی هم خفن درس میده
تازه برامون شعر هم می نویسه پای تخته اهنگ سنتی هم می زارهکی فکر می کرد این استاد همونی که گفت اگر یک جلسه هم غیبت داشتی 25 صدم رحم نمی کنم
ولی واقعا رو درسش جدیهولی حالا استاد ها که بهشون نمی خوره
بیین اصلا فیزیک ما انقدر لولش پایین بود می گفتیم این که خیلی ساده میگیره اوکیه امروز با یک امتحانی رو به رو شدیم که نگووووبعد برعکس ریاضی مون شوخی می کنه و حالا شوخی هاش چیه!؟
به هر طریقی می خواد بگه این ترم می افتید
ولی خیلی عالی و خوب درس میده امتحاناشم نرمالههمیشه اونی که اذیت می کنه و سخت میگیره به ضررمون نیست از اونی بترس که راحت و جدی نیست
jahad_121 چی بگمم این بنده خدا خوب درس میده با عشق درس میده ولی بخاطر پرش ذهنیش و تموم نکردن جمله هاش بچه ها نمیفهمنش
و امتحانش مفهومی بود واس همین سخت بود