هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
بله
بالاخره تموم شد مریم باورت میشه
نه ماه بود داشت ادامه پیدا میکرد
نه ماااه🫠پ.ن: البته میدونم که برای هر کسی ترمش نه ماه ادامه پیدا کرد ولی برای من به خاطر اون عشق و علاقه به آناتومی و این صحبتا میگم خودت در جریانی دیگه
-
پرستو بابایی
از نعمت داشتن من محروم میشن بچه هاf.nalist
بخدا اینجوری بهتره براشون -
f.nalist
بخدا اینجوری بهتره براشونپرستو بابایی
ای بابا منو دلسرد نکن دیگه -
Blue28
بله
بالاخره تموم شد مریم باورت میشه
نه ماه بود داشت ادامه پیدا میکرد
نه ماااه🫠پ.ن: البته میدونم که برای هر کسی ترمش نه ماه ادامه پیدا کرد ولی برای من به خاطر اون عشق و علاقه به آناتومی و این صحبتا میگم خودت در جریانی دیگه
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 ببین برای مترو ایستگاه شهدا یا سعدی (بستگی به محل اسکانتونم داره، رسیدی آدرسشو حدودی بده بگم کدوم ایستگاه سوار شی) سوار میشی بعد شریعتی پیاده میشی که خط عوض کنی بعد از همون شریعتی میای پارک ملت پیاده میشی و تموم.
اسکانمون زائرسرای رضویه
دستت درد نکنههBlue28 عه خب پس لازم نیست خط عوض کنی، پروین اعتصامی سوار شو پارک ملت پیاده شو. فقط فاصله زائرسرا تا پروین اعتصامی رو یه اسنپی چیزی بگیرین. این بهترین جایی که میتونین ییاین بعدشم خواستین بازارگردی کنین تو نشان بزنین چهارراه ازادشهر اونجارم بگردین
-
پرستو بابایی
ای بابا منو دلسرد نکن دیگهf.nalist
آخه به خاطر خودتم میگم ،چون در این صورت کلی فحش و دعای بد پشت سرته
لااقل به خودت رحم کن -
Blue28 عه خب پس لازم نیست خط عوض کنی، پروین اعتصامی سوار شو پارک ملت پیاده شو. فقط فاصله زائرسرا تا پروین اعتصامی رو یه اسنپی چیزی بگیرین. این بهترین جایی که میتونین ییاین بعدشم خواستین بازارگردی کنین تو نشان بزنین چهارراه ازادشهر اونجارم بگردین
-
Blue28
منم پر قدرتاز اول ترم
شروع میکنم کامل هر چی که استاد گفت همون روز میخونم
که آخر ترم راحت باشم
-
Blue28
واقعا مرسی
اگه بگن کنکور نوبت دوم سخت تر بود یا این ترم من این ترم رو انتخاب میکنم -
غمگینم مثل کسی که انتخابواحد تکمیلیش ساعت ۸ تا ۱۱ بوده ولی فکر میکرده ساعت ۴ تا ۶عه
-
f.nalist
آخه به خاطر خودتم میگم ،چون در این صورت کلی فحش و دعای بد پشت سرته
لااقل به خودت رحم کنپرستو بابایی
اگه دقت کنی
میبینی که به اساتیدی هم که خیلی سهل میگیرن بر بچه ها هم همین صحبتارو میکنن
پس زیاد فرقی نمیکنه :)) -
Blue28 عه خب پس لازم نیست خط عوض کنی، پروین اعتصامی سوار شو پارک ملت پیاده شو. فقط فاصله زائرسرا تا پروین اعتصامی رو یه اسنپی چیزی بگیرین. این بهترین جایی که میتونین ییاین بعدشم خواستین بازارگردی کنین تو نشان بزنین چهارراه ازادشهر اونجارم بگردین
-
f.nalist چیزی که تو این دو ترم فهمیدم اینه که سرکلاسا نشینم و بعدا وویس یا فیلم کلاسو گوش بدم چون سرکلاس انقد جمعیت زیاده نمیفهمم چیزی
-
پرستو بابایی
اگه دقت کنی
میبینی که به اساتیدی هم که خیلی سهل میگیرن بر بچه ها هم همین صحبتارو میکنن
پس زیاد فرقی نمیکنه :))f.nalist
آره کلا در هر صورت همینه