هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
دغدغه هات خیلی باکلاسنعه یه تیکه حق اینجا افتاده
-
f.nalist
یه چیزی بگم
ببین دخترا عاشق پول پسره نمیشن ( البته نه همه شون ) عاشق عرضه اون شخص میشن
با وجود اون قضیه فمنیسم و... بازم ذاتا خانما دوست دارن به یکی اعتماد کنن و بهشون حس امنیت بده
حالا این حس امنیت از کجا میاد وقتی مطمئن هستن اون اقاعه هدف داره و دراستا اون هدف تلاش میکنه و آدم سخت کوشیههویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
یه چیزی بگم
با وجود اون قضیه فمنیسم و... بازم ذاتا خانما دوست دارن به یکی اعتماد کنن و بهشون حس امنیت بده
حالا این حس امنیت از کجا میاد وقتی مطمئن هستن اون اقاعه هدف داره و دراستا اون هدف تلاش میکنه و آدم سخت کوشیهاگه اینجوری باشه خوب و قشنگه
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist خیلییی بستگی داره.
همه چی برمیگرده به بابای طرف.
فرضا اگه باباهه از صفر شروع کرده و رسیده به یه جای خوب دختره اینجوریه که آره از زیرصفرم میشه شروع کرد و ساخت. دختری رم دیدم که باباهه وضعیت مالی خوبی نداشته و دختره عقدهای شده و تصورشم از زندگی مشترک در حد مولتیمیلیارداس.چرا یهو بحثو انقدر جدی کردی
-
Neo..........
هرطوری راحتی اصلا اجبار نیست
خیلیا هنوز کامل معرفی نکردن و میخواستن ناشناس بمونن -
هویججج سارا یادته اولا ک اومده بودم هی سر به سرم میزاشتی؟ فکر میکردی فیکم اومدم سر کارتون بزارم
-
f.nalist
یه چیزی بگم
حالا این حس امنیت از کجا میاد وقتی مطمئن هستن اون اقاعه هدف داره و دراستا اون هدف تلاش میکنه و آدم سخت کوشیهاگه اینجوری باشه خوب و قشنگه
فرضا اگه باباهه از صفر شروع کرده و رسیده به یه جای خوب دختره اینجوریه که آره از زیرصفرم میشه شروع کرد و ساخت. دختری رم دیدم که باباهه وضعیت مالی خوبی نداشته و دختره عقدهای شده و تصورشم از زندگی مشترک در حد مولتیمیلیارداس.چرا یهو بحثو انقدر جدی کردی
-
f.nalist
یه چیزی بگم
f.nalist
یهو رگ منتور بودنم میزنه بالا، فلسفیش میکنم مسئله رو -
به حرف امروز بابام فکر میکنم..
میگفت: «تو سال 70 و خوردی تو یه برگه که هنوزم دارمش برنامه ریزی زندگیم رو کرده بودم. مثلا نوشتم فلان سال زمین میخرم. 3 سال بعد خونه میسازم. بهمان سال ماشین میخرم. تو سال x باغ میخرم و ....»
مودم اینجوریه که حاجی، من خودمو بکشم هم نمیتونم یه همچین برنامه ای تو زندگیم بریزم.
به قول اون چیزه که:
«بابام: من از صفر شروع کردم. تو هم مثل من از صفر شروع کن.
آخه پدر من، تو اون زمان 2 تا وام میگرفتی خونه میخریدی، من الان با وام فوقش بتونم گوشیمو عوض کنم»