هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 شک دارم که حتی معنیشو بدونن
-
Blue28 =)))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بُگذر
بُگذار
بُگذرد... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین ترازدهی بر اساس منطقه خودش بی عدالتیه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya بله
-
تخمین رتبه مدیکال همون تخمین رتبه دکتر بهمنیه؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Blue28
مرگ بر آمریکا
https://www.aparat.com/v/c0499xi -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همش شعارشون اینه برقراری عدالت برقراری عدالت آموزشی ولی همش دارن همچیو با بی عدالتی بیشتری جلو میبرن
-
Zahra2020 مچکرم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya گوگل سرچ بزن ...تخمین رتبه بهمنی
-
Zahra2020 این تخمین رتبه کجاست؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
آخرش باید درصدای اردیبهشت رو زد یا تیر ؟!
تخمین بهمنی رو میگم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally هعی روزگار
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom چیشده؟
ثابت نمیمونه؟
یعنی چی؟؟؟؟؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
خواهش میکنم دنتیست جان️ -
Blue28
اینا احتمالاته
ولی حتما منطقه ها قراره با هم فرق کنه
و چیزی که گفتن اینه طبق نمراتی که اون منطقه گرفته طبقه بندی میشه برای تراز دهی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست دارم الان خونه خودمون باشم
هزارتا کار دارم 🫤#تودلی
پست 135701 از 143714