هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چ شروعی
چ پایانی شد -
هعی دکتری پیوسته بیوتکنولوژی
-
Zahra2020
نستعلیق یا شکسته نستعلیق ؟
خودکار یا قلم ؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ن مرسی 🥲
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
مطمئنی ؟اگه خوب نیستی بیا صحبت کنیم=))) -
من میخواستم درس بخونم
ولی سوسک نذاشت ️ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خطتون هم خوبه️
متشکرم ..نظر لطف تون هست
یادش بخیر راهنمایی مقام آوردم تو شهرستان مون
((((:
-
هرچه اید به سرم باز میگویم گذرد
وای از این عمر که با میگذرد،میگذرد. -
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ دوره هاش چیه
دوره سایت قلموم . دوره اش اینه
عاو
-
Zahra2020
خطتون هم خوبه️
این رو یه سری مینویسم خطاطی میفرستم -
کردیم محــبت ، دیدیم مصیبت!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی هیچی (((:
-
من یکی از کارایی که واقعا خوشحالم انجام دادم اینه که یه مدت جدی وقت گذاشتم پریمیر یاد گرفتم با اینکه کار ادیت ویدئوی خاصی نداشتم، البته الانم خیلی جاهاش یادم رفته، ولی بعد کنکور باز کار کنم یادم میاد... هرچند خیلی سر کنکور عقب افتادم، خیلی جدیدا امکانات به نرم افزارا اضافه شده، به خصوص ابزارای هوش مصنوعی.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
چیشدی ؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالم بده ...بغض تو گلومه
#تودلییییییییی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس و حال هیچی نیست چرا://
نه حوصله زبان دارم
نه حوصله زیست
نه بازی کردن اونم بازی که اصلا دوسش نداری
نهههه ،اصلا آهنگو پلی می کنم میرم همون زیستو -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بر لب جوی بنشین و گذر عمر ببین بابا
پست 136201 از 145043