هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سرما جون گرفته دل مجنون گرفته
نکنه گریه کردی که بازم بارون گرفته؟(: -
انقد از تو خوندیم که صدامون گرفته
یلدا یعنی خورشید دلش از خزون گرفته(: -
من بد ترین روز های عمرمو
به عشق دیدن تو سر کردم. -
._.Zahra.K سلام. از این سایت دانلود کنید:
https://one.one.one.one/
بزنید 1.1.1.1 هم میاره.
البته سایت فیلتره، یا از یه سیستم یا گوشی دیگه که وی پی ان دارید دانلود کنید یا از اکستنشنای کروم استفاده کنید که بعضی هاشون وصل میشن(من از veepn استفاده میکنم توی کروم).
امیدوارم براتون وصل بشه، برای نت شاتل من که وصله. -
Comrade
اگه فیلتره فک نکنم بتونم نصب کنم
از همون کروم استفاده میکنم
ممنون -
._.Zahra.K اگر افزونه کروم وصل بشه میتونید نصبش کنید، فقط یادتون باشه از طریق خود کروم دانلودش کنید، یعنی اگر از idm استفاده میکنید، موقتا غیرر فعالش کنید، اکستنشن کروم رو فعال کنید، وارد سایته بشید و دانلود کنید، و بعد نصب کنید.
-
من به امید و پشتوانه ی تو نرفتم اونجا
که حالا با حرف تو ناامید بشم از راهم
حرفات یسری هاش درسته
ولی منم حاضر نیستم دوباره کم بیارم و سر زندگیم و سر حرفات قمار کنم رو آینده ای که حداقل میتونه باب میل خودم باشه
میگی اینطوری میشه اونطوری میشه؟
خب بدرک که بشه اصا بشه
حداقل اینو میدونم چند سال از عمرمو جایی گذاشتم که خودم خواستم نه جایی که بقیه برام انتخاب کردن
میدونم حرفات سر دلسوزی ولی یجاهایی هم یادت میره دل منو میسوزونی
ثابت میکنم من اونی نیستم که تو ذهنتون ساختین -
امشبم تکمیل شد
واقعا همین یه مورد رو کم داشتم برای گریه کردن
نمیدونم فهمید یا نه
ولی اصا مهم نیست
من از اون کمک نمیخوام -
خدایا شکرت
-
._.Zahra.K ریاضی یازدهمپاسخ داده شده به Comrade در24 روز پیش آخرین ویرایش توسط ._.Zahra.K انجام شده
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی اگر از idm استفاده میکنید، موقتا غیرر فعالش کنید
متوجه نمیشم چه قسمتی رو میگید
-
امیدوارم عاقل بشی
-
این روند درس خوندنی که تو در پیش گرفتی تهش هیچی نیست
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به Hako در24 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako حقیقتن وقتی یکی خودکشی میکنه ینی انقد شرایطش بده که دیگه نمیتونه فکر کنه به اینکه کسایب که دوستش دارن چقد ممکنه اذیت شن:"))
-
._.Zahra.K برای دانلود توی سیستم از نرم افزار خاصی استفاده میکنید؟ اکثرا از نرم افزار idm استفاده میکنن، و بعد برای اینکه idm مستقیم وصل بشه به کروم یا هر مرورگر دیگه ای، یه افزونه idm روی مرورگرشون نصب میکنن، اینجوری روی هر لینک دانلودی که داخل سایت ها هست کلیک کنید، مستقیم از idm دانلود میشه، اگر شما هم همچین کاری کردید، برای موقتا غیر فعال کردنش فقط کافیه توی کرومتون بالا سمت راست روی علامت پازلی که هست کلیلک کنید تا افزونه هایی که نصب دارید نمایش داده بشه، اگر اینکار رو کرده باشید اونجا یه افزونه idm هم هست که اگر روش کلیک کنید غیر فعال میشه، بعد از دانلود این vpn و تموم شدن کارتون میتونید با دوباره کلیک کردن روش، به حالت قبل برگردید.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به Comrade در24 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade اینو قبلنم گفته بودم که خیلی آدم خاصی هستی، ولی بازم میگم، سوادت>>>>>>>>>
-
Blue28 حالا یه چیزیم این وسط هست که اکثر کسایی که دست به خودکشی میزنن وقتی شروع میکنن اون وسطا یه حس پشمیونی بزرگی بهشون دست میده ولی خب دیگه کار از کار گذشته
منو یکی که خودکشی کرده بود بهم گفت اینو، اون شانس آورد زنده موند -
Aqua یه پستی بود یه پرستار یا دکتر بود یادم نیست گذاشته بود
یه اقا پسری با باباش دعواش میشه و تهدید میکنه که میرم قرص برنج میخورم
خانواده هم اعتنایی نمیکنن
میره عطاری و به زور قرص برنج میخره
با حال بد میبرنش اورژانس
پرستار ها از اطرافیانش که میپرسن میگن قرص برنج خورده ...
قرص برنجم هیچ درمانی نداره.
پسر هم درد میکشیده و خیلیییی پشیمون بوده
بعد پرستار ها دیدن که حالش بده ولی هوشیاره و هوشیاری شو از دست نمیده شک میکنن
به عموش میگن برو از عطاری بپرس چی بهش داده
میرن میپرسن میفهمن فروشنده وقتی دیده حریف اقا پسر نمیشه و اون با ضرب و زور میخواد قرص برنج و بگیره
یه قرص برنج فاسدی که عملکرد خودشو از دست داده بهش میده که اگه خواست کار دست خودشم بده نمیره:)نمیدونم بحث خودکشی شد دوست داشتم اینم بذارم
کاش واقعا موقعی پشیمون نشیم که کار از کار گذشته باشه(:
136268/145548