هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شما هم دقیقا دارید همین کارو میکنید...
-
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عالی داداشم عالی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بچه که بودم عادت داشتم تک تک افرادی که دوستشون داشتم رو توی ذهنم تجسم میکردم که مردن و با تخیل خارقالعادهم براشون مجلس ختم میگرفتم و برای مردهٔ فرضی ساعتها گریه میکردم...
-
داده هایی که سنجش تو بحث سوابق و کنکور تحلیل کرده کاملا سیستم متفاوتیه که کار هیچ موسسه ای نیست منتظر نتایج بمونید
-
AmirBarsamreplied to آدمک on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
آدمک افسانه ها میگن آدمک هنوز داره از دست دبیز های کنکوری حرص میخوره و درمورد لوب های کلیه یا خانوم اچ دی بحث میکنه و داره تاپیک های درسی رو جواب میده️
-
دُژَمreplied to danial hosseiny on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چجوری وقتی هنوز هیچی به هیچی نیست به کلی چیز فکر میکنین؟
راس میگی...
-
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
کمپِ اتاقم -
ترسیدن از چیزی که «ممکنه» اتفاق بیوفته و حتی ممکن هم هست اتفاق نیوفته
-
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
کدوم کمپ رفتی ترک کردی؟ -
آدمک
نه به 9هزارم نمیرسه...
ولی من ک دندون بهشتی نمیخام
پزشکی تیپ 3 نهایت تعهدی -
Zahra2020
تقریبا میشه گفت برا همونه
ولی اگه اشتباه نکنم از بعد خداحافظیش ماجرای خیانت پیش اومد -
نمیدونم کی این عادت رو ترک کردم ولی خوشحالم که ترکش کردم...
-
چجوری وقتی هنوز هیچی به هیچی نیست به کلی چیز فکر میکنین؟
-
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ای جان
خیلی خوبه اینجوری -
هایده هیچ وقت قدیمی نمیشه
-
@xanom آره واقعا خیلی سخته
و خب شرایط و قوانین درس خوندن باید کاملا متفاوت و بهتره از سال قبل باشه و اشتباهات سال قبل تکرار نشه، وگرنه یا در همون حد میشه یا بدتر -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی آهنگ هایده و بعدش خواب
-
دُژَمreplied to danial hosseiny on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
به به
پست 136621 از 144389