هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فنش اینطوری بود
۲تا خنجرو پرت میکرد
به سینه ی طرف مقابلش بعدش جفت پا بهشون لگد میزد تا بیشتر برن داخل بدنش بعد این مرحله از رو زمین بلند میشد اون خنجرا رو در میاورد این کارو که میکرد طرف مقابلش به حالت زانو زده میوفتاد رو زمین اینم می پرید هوا تو این لحظه و خنجرا رو از پشت میزد داخل کمرش
همینقدر سافت و آرووووم:) -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
بابا قرار نبود اینقدر زود باشه -
به قول امید روزبه
نمیدونم قلبم واسه چی ولکن نیست
من تمومش کردم، زندگی ولکن نیست -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی وااااااا...
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
چقدر اینا آدمای خوبین
قول میدن پا قولشون هستن :)))) -
و اینکه بلو منو تگ میکنه که یه چیز دیگه رو بگه درحالی که من میدونم لکسی کیه و کلا در صندوقچهای برام باز میشه که هی دارم تلاش میکنم درش رو ببندم هم برام جالبه.
-
واقعا و از صمیم قلب
-
اینکه میدونم «لکسی» کیه ناراحتم میکنه.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ از ۱۵ تا ۲۰ مرداد اعلام میشود
️رئیس سازمان سنجش: طبق قولی که پیش از این داده بودیم باید نتیجه اولیه کنکور ۱۴۰۳ را در نیمه اول مردادماه اعلام میکردیم تا داوطلبان حدود یک هفته فرصت بررسی دفترچه انتخاب رشته را پیدا میکردند و در نیمه دوم مردادماه انتخاب رشته خود را انجام میدادند. از همین رو ۱۵ تا ۲۰ مردادماه ۱۴۰۳ نتایج اولیه اعلام میشود.
یا ابوالفضل چه ضربتی
این تراز هم داره دیگه ؟!
رتبه چی ؟ -
officer k که مستی؟
-
دوستای من کسایی که تجربه ی دیدن این جمله رو داشتن
خطا در شناسایی کدملی کاربر
چیکار کردین بعدش؟
@دانش-آموزان-آلاء -
سرممممم
-
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally باااااااااااش
پست 136861 از 147764