هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
او خواهش میکنم
چه خوووووب و عالییی تبریک تبریکآره، میخوام به همین مناسب یه مهمونی بگیریم همه دعوت
به به منو آزاده؟🥹
حالا من میگم آزاده ولی تو خودت شرافتمردانه و انسان وارانه برخورد کن با من
اوکیه سعیمو میکنم
دستت ممنون🩷
سرت خواهش
اینطوریشو تا حالا کسی نگفته بود
چی میگفتن پس؟
خواهش میکردن
به صورت معمولیمگه من دومی نمیشم؟
مگه اولی کی بوده؟
پیامبر؟
خب پس اونطوری که 324 هزار تا میشن 14 معصومم که هستن
میشی نفر 324014ام -
او خواهش میکنم
چه خوووووب و عالییی تبریک تبریکآره، میخوام به همین مناسب یه مهمونی بگیریم همه دعوت
به به منو آزاده؟🥹
حالا من میگم آزاده ولی تو خودت شرافتمردانه و انسان وارانه برخورد کن با من
اوکیه سعیمو میکنم
اره نهایت تلاشتو به کار ببر
دستت ممنون🩷
سرت خواهش
اینطوریشو تا حالا کسی نگفته بود
چی میگفتن پس؟
مگه من دومی نمیشم؟
مگه اولی کی بوده؟
پیامبر؟
-
این پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Aqua درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
A real man
لطفا برای مامانت همینجوری بمون -
danial hosseiny خب من دوست دارم این کارمو
-
EN
آدوراطب مقالات بررسی مراقبتهای بعد از سکته قلبی؛ نکاتی برای زندگی پس از سکته قلبی
بررسی مراقبتهای بعد از سکته قلبی؛ نکاتی برای زندگی پس از سکته قلبی
مقالات حمله قلبیقلب و عروق
۱۴۰۱.۰۷.۳۰
سکته قلبی یکی از شایعترین بیماریهای قلبی-عروقی است که مراقبتهای بعد از آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این مقاله به بررسی روشهای مراقبت بعد از سکته قلبی میپردازیم.بررسی مراقبتهای بعد از سکته قلبی در آدوراطب
سکته قلبی یکی از رایجترین بیماریهای قلبی-عروقی است که به دلایل مختلفی اتفاق میافتد. شایعترین علت بروز این حادثه خطرناک، مسدود شدن عروق قلب با لخته خون است. معمولاً اکثر افراد از اولین تجربه سکته قلبی نجات پیدا میکنند ولی نرسیدن خون کافی به قلب، ماهیچههای آن را به شدت تحت تأثیر منفی قرار میدهند و برای سلامتی فرد بسیار مضر هستند. به همین دلیل باید از روشهای مراقبت بعد از بروز این حادثه آگاه باشید. در این مقاله از آدوراطب، پس از اشاره به علائم بروز سکته قلبی، مراقبتهای بعد از سکته قلبی را به تفصیل بررسی میکنیم. اگر خودتان یا عزیزانتان تجربه بروز این حادثه را داشتهاید، برای آگاهی از مراقبتهای اصولی پس از سکته قلبی، این مطلب را تا پایان بخوانید.علائم بروز سکته قلبی؛ تفاوت حمله قلبی و سکته قلبی
پیش از بررسی مراقبتهای بعد از سکته قلبی، بهتر است با علائم بروز حمله و سکته قلبی آشنا شوید. حمله قلبی زمانی رخ میدهد که یک سرخرگ مسدود شده و از رسیدن خون به بخشهای دیگر قلب جلوگیری میکند؛ در این حالت، هر چه درمان دیرتر انجام شود، به دلیل نبود انتقال خون و اکسیژن به قلب، بخشهایی از ماهیچه این عضو حیاتی از بین میروند. از طرف دیگر، سکته قلبی به علت اختلال عملکرد الکتریکی قلب رخ میدهد و نامنظم شدن ضربان قلب را در پی دارد. در این حالت، شخص بهتدریج هوشیاری خود را از دست داده و در صورت عدم درمان بهموقع، جان خود را از دست میدهد. علائم بروز سکته قلبی شامل موارد زیر است:درد قفسه سینه؛ احساس سنگینی یا فشار دادن روی قفسه سینه.
احساس درد در قسمتهای مختلف بدن، مانند: بازوها (معمولاً بازوی چپ، ولی ممکن است درد در هر دو بازو احساس شود.)، فک، گردن، کمر و ناحیه شکم
احساس سبکی سر یا سرگیجه
تعریق شدید
تنگی نفس
حالت تهوع یا استفراغ
احساس اضطراب شدید مانند زمان رخ دادن حمله عصبی (حمله پانیک)
سرفه یا خسخس سینه
شایعترین علامت بروز سکته قلبی، درد شدید قفسه سینه است، ولی برخی از افراد فقط دردی جزئی را در این ناحیه احساس میکنند. در زنان، علائم تنگی نفس، حالت تهوع، کمردرد یا درد در ناحیه فک بیشتر از درد قفسه سینه در مردان است. حمله یا سکته قلبی، به زمان وابستگی شدیدی دارد؛ در زمان وقوع سکته قلبی، آرامش خود را حفظ کرده و سریعاً با اورژانس تماس بگیرید و اقدامات گفته شده را تا زمان رسیدن آمبولانس انجام دهید.متصدیان داروخانهها میتوانند اقلام دارویی موردنیاز برای بیماریهای قلبی و عروقی را از یک شرکت پخش دارویی معتبر تهیه کنند و در اختیار بیماران قرار دهند.
درد قفسه سینه؛ شایعترین علامت بروز سکته قلبی
مراقبتهای پرستاری بعد از سکته قلبی و ترخیص از بیمارستان
بعد از ترخیص بیمار از بیمارستان پس از سکته قلبی، مراقبتهای پرستاری شامل موارد زیر است:مصرف منظم داروها: داروهای تجویز شده مانند رقیقکنندههای خون و کاهشدهنده فشار خون باید دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف شوند.
نظارت بر علائم حیاتی: پرستار باید ضربان قلب، فشار خون و تنفس بیمار را به طور منظم بررسی کند تا هر گونه علائم غیرطبیعی سریعاً شناسایی شود.
تغذیه مناسب: رژیم کمنمک و کمچربی به کاهش خطر سکته مجدد کمک میکند. سکته قلبی سریع معمولاً به دلیل انسداد رگهای قلبی توسط چربی یا لخته رخ میدهد.
کنترل عوامل استرسزا: استرس میتواند عاملی برای سکته فوری باشد، بنابراین باید از فعالیتهای تنشزا اجتناب شود.
تشویق به فعالیتهای سبک: پیادهروی آرام و تمرینات سبک تحت نظر پزشک توصیه میشود.
Hakan -
Anyways
آکوعا بیوت خیلی قشنگه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Aqua درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
danial hosseinyپاسخ داده شده به officer k درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
اون تایید کنه. تو بزرگتری اینجا. باید هدایت کنی. -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Hako درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hako
نگران نباش دختر
پست 61 از 145757