هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
ب مامانت نگو -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به lO_Ol درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol
کتاب اطلس رو نه ندارم
پی دی اف اش رو گیر میارم
چشم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به lO_Ol درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
lO_Ol
ولی به مامانم بگم میخوام حذف کنم میکشتم -
هویججج
اگه تونستی البته
فک کنم گواهی پزشکی میخواد نری سر جلسه حذف کنن باز بپرس اینا قوانین دانشگاه فرق میکنه هرجا -
هویججج
اطلس نتر داری؟
ی کتابه کلا تصویر ایناست با جزئیات نوشته همه جای تصاویر نام گذاری کرده
اونو میتونی مثلا آناتومی هر چیو میخوای عکساشو ببینیمولاژای دانشگاه خودتونم ترم بالاییا یا ترم خودتون عکس میگیرین نام گذاری میکنین اونارم ب نگاه بنداز الان نمونه میفرستم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به lO_Ol درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
lO_Ol
استاد روانشناسی مون سخت گیره
ترم قبلی همه رو انداختههویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
جزوه بخون بره
جزوه ؟
از کتاب میاد🫠اگه اینجوریه خب کتاب بخون ولی هیلگارد نمیشه رسوند ب نظرم باز خود دانی
دیدی اذیت میشی حذف کن تابستون بردار
من خودم تابستون پاس کردم ۱۶ اینا شدم یساعت اینا خوندم -
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عملی هم عکس لاما یا اطلس نتر اینارو ببینی کافیه
میشه بیشتر توضیح بدی
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به lO_Ol درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
lO_Ol
استاد روانشناسی مون سخت گیره
ترم قبلی همه رو انداخته -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به Zahra.HD درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
️️ -
هویججج
روانشناسی هیلگارد؟
شوخیه دیگه ؟
جزوه بخون بره
عملی هم عکس لاما یا اطلس نتر اینارو ببینی کافیه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به زهرا بنده خدا 2 درحدود ۶ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
من قانون تعیین میکنم
قانون بقا تو خوابگاه اینه که باید یکم جدی باشی وگرنه اذیت میشی -
آقایِ همساده
شکر️
ان شا الله از اینم بهتر بشی=)️ -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Saghia هزینه سفرش که با خودتونه، من فقط میبرمتون جاهای دیدنی اش
ترش نکنین یه وقت
-
اخه پسر چرا باید ساعت یادت بره ؟؟
-
چنان گندی زدم که مثلش رو تاحالا نزده بودم و در اینده نیز قطعا نخواهم زد.....
-
AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه بارون درست حسابی هم امسال نیومد هوا دو نفره بشه دست هندزفری رو بگیرم بریم قدم بزنیم
داره یه بارون ریز میاد
پست 61 از 144752