هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
انتصاب واحد
-
الله منی بوغسین
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
عزیزمممم خیلی مرسی لطف کردی🩷 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Akito درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به danial hosseiny درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
توی رشته های دیگه شنیدم اینو که مثلا رشته های مختلف میتونن درس مشترک داشته باشن و بستری به انتخاب واحد داره
راستی با انتخاب واحدمون حق انتخاب استاد نداریم
کلا فقط یه استاده🫠
ولی رشته ما اینجوری نیست
حتی فیزیوپات با کلاس B ادغام میشیم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
هویججج عالی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به jahad_121 درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
نه دانشگاه 25 سالشه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج نظر لطفته
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به jahad_121 درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دارم با سرعت نور وویس گوش میدم(با این وجودم هر ۱ساعتی رو تو ۲ساعت تموم میکنم!)
و هنوزم ۲تا مونده!
نمیدونم کی بخونمشونننننن
فردا ۱۰صبح امتحانهههه
احتمالا میشه شبیه امتحانای ترمای اولم...
روخونیِ بد... -
️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️
️ -
️
-
گر
در
کویش
برسی
برسان
این پیام
مرا -
هویججج ️️️️️️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به danial hosseiny درحدود ۴ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
شاید هم کلاسی ها دبیرستان باشه عروس -
-
ari_14
مرخصی مغایرتی نداره با انتخاب واحد. نگران نباش.
لزوما نباید قبلش بگیری. تا یه جایی توی بازهٔ ترم هم مرخصی میدن. -
danial hosseinyپاسخ داده شده به هویججج درحدود ۵ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
هویججج
به عنوان یه دانشجو دیگه همکلاسی نداری دخترم.
همدانشگاهی و همترمی داری.
برای لحظاتی سکته کردم =))) -
چه آدم جوگیری
-
Narges_
پیشاپیش تولدت مبارک
پست 81 از 146386