هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Alireza Varamanzar
نه خوبه به نظرم:))) -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar تو خوبی
خوب ترم میشی -
Alireza Varamanzarreplied to پرستو بابایی on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
ن سادهس
اون دو سه تای آخری مال یه دفتر دیگس که خیلی قدیمیه
اون چهار تای اولی مال امسال و پارساله
////: -
احساس بدی بهمدست داد/:
-
همچنان دنبال یکیم استخدام کنم به جام درس بخونه
-
من نمیدونم این درس خوندنو کی اختراع کرد
-
ما چرا گولشو خوردیم نشستیم خوندیم
-
lO_Olreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
احساس بدی بهمدست داد/:
نقاشیای منو ببینی از دنیا لفت میدی چشه خیلیم خوبه ک
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیشد که با خودشون گفتن 8فصل سریال 22قسمتی بسازیم؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
نه اتفاقا اولی و مخصوصا سومی خیلی ریزه کاری دارن و خیلی خوب شده
چرا این حسو دارین آخه ؟ -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و چیشد من این حماقتو کردم که نگاهش کنم؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
حتی عکس پروفایل رو هم باید با مشورت مامانم باشه
مستقل بودن از من میباره
#تودلی
-
پرستو بابایی بدبیناه که نمیدونم ولی یه بازه گنده واسه تخمین رتبه در نظر گرفته که خب هر یدونه اختلافش میتونه دانشگاهو ، شهرو تغییر بده یا حتی باعث عدم قبولی بشه
-
Böyle bir aşk görülmemiş dünyada
Ne geçmişte ne de bundan sonra da
Arasalar bulamazlar rüyada
Göremezler, seni yazdım kalbime -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Alzahra on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Alzahra
آره مثلا ۳۰۰۰ تا اختلاف تو همین بازه ی منطقیش هست:)) -
گر بسـی عمــرم بــود تا جـــان بود
آن من گر هست عمری یک دم است -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
ــــ
13758/134402