هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@_______
به مراتب ناامنی که از خود ایرانیها داری بیشتره. به چشمت نمیاد. -
Zahra.HD
بفرستیم نگاه کنیم
حاله اونایی هم که خوب نیست خوب شه انشالله ️ -
ببخشید که یک دفعه پریدم وسط حرف
ولی وقتی 90 درصدشون تو دنیای بیرون از خونه بدترین شکل ممکن بهت زل میزنن حق داری همچین حسی بگیری -
Zahra.HD
حیف اونقدری صمیمی نیستیم.
وگرنه مثالی برات میزدم که بفهمی حرف من چی بود و سؤال تو کجاس...
درنهایت که میتونی مجددا پیام من رو بخونی.
چون گویا تو صرفا تا مرد و زنش خوندی. -
اونا هم گاهی چیزایی میگن که نباید بگن
-
نژاد پرستی نیست
به نظرم مشکل بخاطر یک سری هاشون اینه که امنیت دیگه تو مترو ها، اتوبوس ها، خیابونا و... حس نمیشه... -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Zahra.HD on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Hamed.s on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s الان جاش نیس واقعا
همینطوریشم میترسم بفرستم -
@Comrade_Bayat
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra.HD
بفرستین -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny آره خب تو این بحثی ندارم،تو سایر حرفایی که زدم منظورم بود
اشتباه کردم اشتباهمم میپذیرم -
جو تودلی مناسب نیس
افراد مناسبی هم آنلاین نیستن
وگرنه یه چیزی میفرستادم دور هم میخندیدیم -
Blue28
تو نوشته بودی
همین کم بود یه افغانی دعوام کنه
این جمله رو هیچجوره نمیتونی درستش کنی -
danial hosseiny خب بحث احساسیه، مگرنه منطقی حرفات درسته، به نظر من از نظر احساسی میشه به مردم حق داد این نفرت رو داشته باشن.
هرچند گفتم یه سری از کارهایی که بعضی هاشون میکنن توهین آمیزه، کار توهین آمیز رو خیلی ها انجام میدن(از جمله ایرانی ها)، ولی متاسفانه توی این کشور برخوردی باهاشون نمیشه(از طرف دولت و نیروی انتظامی).
ببخوام ساده کنم مثل اینه که یه کلاس سی نفره داریم، بخاطر اینکه مدیر بی فکره ده نفر ثبت نام میکنه به کلاس اضافه میکنه و کلی مشکل ایجاد میشه، خب تقصیر اون ده نفر نیست، ولی اگه یه تعدادی از اون ده نفر حرکات توهین آمیز کنن و برخوردی باهاشون نشه کل 30 نفر حس بدی نسبت به ده نفر جدید پیدا میکنن. -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s دقیقا
-
Zahra.HD
این ربطی به جملهٔ من نداشت. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاو یعنی اگر من تو جملاتم اکثر افغان هارو خطاب میکردم همچی حل بود؟
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to danial hosseiny on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny قبول ندارین زن ها با مرد ها متفاوتن؟
و من وقتی از این بخش های متفاوت حرف بزنم طبیعتا باید یه دسته رو جدا کنم دیگه
چه میخواد تفاوت های فیزیکی باشه چه روانی
پست 143301 از 146860