هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hhh Hh
سلام.ممنون -
Mr.Fantastic
سلام
خوش برگشتید -
اخه اوس کریم
ساعت 10 شب دما 40 درجه:|؟ -
:)) هعی
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خودت چخبر؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخواستم فردا برم کتابخونه ولی بخاطر گرما تعطیله=))))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny باحال جواب میدین=)))
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh مرسی=)
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/3429625
سلام از 5مرداد 1403
کار نیمهتمام،تمام شد.
نمیدونم چطور تمام شد.
ولی بنظر میرسه من هم همراهش تمام شدم.
شاید از فردا همچی عوض شد. -
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
گفتی «چخبر؟» از تو چه پنهان، خبری نیست -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم برای شعرهای راضیه تنگ شده.نمیدونم چرا یهو گذاشت رفت.
Hhh Hh شما ازش خبر نداری؟=) -
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و دلت
کبوتر آشتیست،
در خون تپیده
به بام تلخ.
با این همه
چه بالا
چه بلند
پرواز می کنی.شاملو
-
و دلت
کبوتر آشتیست،
در خون تپیده
به بام تلخ.
با این همه
چه بالا
چه بلند
پرواز می کنی. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny هوووممم.چخبر
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to MN_ on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Map-Look الآن آرامشم
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خوبه که خوبی. متشکرم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny =)))
خوبم من،امیدوارم شمام خوب باشی
پست 143441 از 148131