هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
مرسی آقای سیلور -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar من صرفن اسمتون برام آشناست و یادمه خردادی بودین اگر اشتباه نکنم..همون موقعم خیلی آشنایی نداشتم
ولی من اون موقعا آیدیم mnaghavi بود -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Akito
شما خودتون ۹ تیر تو دلم رو تبریک گفتین -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
خیلی متشکرم از دعای خوب تون
منم همینطور -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
121
121 -
۰۲۱ واسه اونایی که توشن
این اهنگم واسه اونایی که دورن
میگن تهران مال منه
تهران مال تو نیست
تهران واسه اوناس که توشن میجنگن با پلیس -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
121
121 -
اسمم هست ک
-
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خب شما بگین من کیم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar شما کجایین
-
idddl
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar من شمارو یادمه
-
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
انشاءالله خدا پشت و پناهتون باشه و صحیح و سالم به سرمنزل خودتون برسین
از آشنایی با شما خرسندم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar درحال حاضر خرم آباد
ولی تا ساعاتی دیگر تهران
-
ولی خندم میگیره که نه من شما رو میشناسم و نه شما منو...
یادش بخیر
چه صفایی داشت اینجا -
z.ereplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط z.e انجام شده
danial hosseiny
سلام، نه پارسال کنکور داشتم. -
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
Zahra2020
شما کجایین -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا هم ۳۶ درجه
ولی صبح ساعت ۳..۴... ۲۰ درجه بود
-
هر یه روز یه سالمه
پست 143423 از 147764