هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
الکی میگه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor مامانم بنده خدا نمیتونه مرخصی بگیره...
-
نه می بینمت نه دارم دیگ اعصابتم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 که آبجیم صندلی عقب راحت باشه بتونه پاهاش دراز کنه، بخوابه
اونی که جلو میشینه باید میوه بده، چایی درست کنه، چایی بریزه، آب بریزه و آبجیم حوصله هیچکدوم نداره -
Alireza Varamanzarنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
من دارم میمیرم از دوریت
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito کلا سفر رفتن باعث میشه یه جور پیوند خاصی با طرف بوجود بیاد
یه چیز خاصیه
همیشه میگن اگه میخوای یکی رو بشناسی باهاش برو سفر
مخصوصا سفر طولانی -
چیکارم کردی که اینجوری معتادتم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الکی میگه
-
چند روزه که دوباره بدجوری تو یادتم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ainoor on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor +++++++
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمی دونم چرا پسرا بزرگ می شن میرن جلو می شینن،چرا؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 آخی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh در عوض اگه ماشین بابام بود آینه سمت راستم رو میدیدم
ولی نه من اینجوری نیستم
ما شهرستانمون داراب(در مجاورت جهاد خانم) که حدودا ۱۷ ساعت مسیر داریم تا اونجا
و سالی دوبار اصولا میریم
یعنی سالی حدود ۶۸ ساعت تو سفریم
و چندسالیه که همیشه من جلو میشینم رو صندلی شاگرد تا کنار راننده باشم
راننده هم کلا بابامه
توی راه بعضیا صحبت های جالبی میکنیم تا خواب از سر راننده بپره
یا بابام یسری چیزای جالب راجع به خاطراتش و سفر ها و رانندگی تعریف میکنه
بخاطر همین سفر رفتنا، کنار بابام خیلی استرس ندارم -
Alireza Varamanzarنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
با همه مغرور و سرد بودم ولی با تو نه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 143921 از 148486