هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Batman
اینم ممکنه چون من فروشگاه زنجیرهای کار میکنم
تو انبار گردانی چیزایی مثل روغن زیتون اینا میبینی تاریخ گذشته میبرن پاک میکنن دوباره میارن -
Maaah من همیشه تو بحث های درسی و ورزشی خیلی زرنگ بودم ولی تو کارای روزمره مثل شستن ظرف و جمع کردن تختم و اتاقم یا حتی غذا درست کردن خیلی تنبلم...
-
Ramos9248 استقلال طبق گفته نماینده مجلس با ۳۰ میلیون دلار هزینه پشت پرده از تیم نهم جدول امارات باخت...
تراکتور با نصف اون هزینه ده نفره مقابل تیم اول امارات مساوی کرد... -
Batman
اگه این پولهایی که برا فوتبال خرج میشه رو خرج بقیه ورزش ها میکردیم خیلی بهتر نتیجه میگرفتیم -
سارا محو شد، این چی بود گفتین
-
Batman
اگه این پولهایی که برا فوتبال خرج میشه رو خرج بقیه ورزش ها میکردیم خیلی بهتر نتیجه میگرفتیمRamos9248 حق است...شما بگو یه تورنومنت مثلا تنیس میزاشتن تو کشور با جایزه یک میلیون دلار هر ساله...الان همه تنیسور بودن...یا برای اینهمه ورزش های دیگه...
البته دلیل عدم موفقیت تو فوتبال ما از پایه شروع میشه که با پول و پارتی بازیکن تربیت میکنن! -
Ramos9248 حق است...شما بگو یه تورنومنت مثلا تنیس میزاشتن تو کشور با جایزه یک میلیون دلار هر ساله...الان همه تنیسور بودن...یا برای اینهمه ورزش های دیگه...
البته دلیل عدم موفقیت تو فوتبال ما از پایه شروع میشه که با پول و پارتی بازیکن تربیت میکنن! -
Batman آره خب با رانت و حقخوری بازیکن دعوت میکنن تیم ملی اونوقت جلو تاجیکستان و ازبکستان حرفی برا گفتن نداریم