هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
گفتن ۲۹ ولی هفته اولی نمی خواییم بریم ان شاالله هفته بعدش تا جمعه اي داشتيم امتحان می دادیم دیگه توان برگشت فعلا نداریم
-
ولی رضا واقعا می خواستم استقلال ببره چون اینجا بحث ملی هست نه بحث استقلال پرسپولیس
اما ان شاءالله از گروهش بیاد بالا و خوب کار کنه و سهمیه ی ایران تو آسیا اضافه بشه -
پس با این وجود ماشاءالله که تونستید مدیریت کنید همزمان
البته اگه درس رو تو ترم جمع کنیم خیلی بهتره -
1111
علیشاهی استاد زبان دبیرستانمه کل کل داشتیم همیشهحالا سر این آسیا خیلی سر به سرش گذاشتم منتظرم حمله ور بشه پیویمو نابود کنه
فلن سکوت کرده من وحشت زده شدم
تا چند وقت آنلاین نشو
-
ان شاءالله که موفق باشیم هممون و پر قدرت بریم جلو -
jahad_121 آها هفته اول شما، ۲۹مه؟
هفته اول ما ۲۲ بود
نبینم اون علاقههه کم شده ها
من عاشق بشم، به طرف میگم دوست دارم همون اندازه که جهادخانوم شیمی دوست دارهاره ٢٩ هست
اصلااااا اين ترم چندین تا شیمی برداشتم تخصصی اصلا عالیییی
شیمی تجزیه با خفن ترین استاد عضو انجمن شیمی ایرانه و اینکه انگلیس درس خونده اصلا بگو جون موهاش سفیییییید اصلا عمری در شیمی گذاشته
شیمی فیزیک این برای ترم ۴ است زودتر دارم برش می دارم
شیمی آلی می خوام بر دارم تو لیست انتظارم
دیگه شیمی معدنی تازه با سختترین استاد برداشتم
دیگه آزمایشگاه شیمی عمومی ۲
ریاضی درشیمی که همون دیفرانسیلبا این همه شیمی من می تونم علاقه م کم بشه هرچقدرم سخت باشه شیرین برام
️
️
️
️
-
اره ٢٩ هست
شیمی تجزیه با خفن ترین استاد عضو انجمن شیمی ایرانه و اینکه انگلیس درس خونده اصلا بگو جون موهاش سفیییییید اصلا عمری در شیمی گذاشته
ریاضی درشیمی که همون دیفرانسیلبا این همه شیمی من می تونم علاقه م کم بشه هرچقدرم سخت باشه شیرین برام
️
️
️
️
-
اره ٢٩ هست
️
️
️
️
-
اره ٢٩ هست
️
️
️
️
راستش شما و ماه خانم رو که میبینم چه روحیه ای برا درس دارید از دست خودم و کم کاری هام ناراحت میشم ...
-
راستش شما و ماه خانم رو که میبینم چه روحیه ای برا درس دارید از دست خودم و کم کاری هام ناراحت میشم ...
1111 اینطور نگید هیچ وقت خودتون با کسی مقایسه نکنید قطعا شما هم خیلی برای رشته تون زحمت می کشید
ولی خب آدم هرچی بیشتر سختی بکشه لذت یادگرفتن بهتر درک می کنه و پاداش خوشحالی بيشتري هم دیگه نصیبش میشه
حتی زمان درد و رنج شم با اون همه خستگی وقتی آدم به خودش نگاه می کنه می بینه داره برای هدفش تلاش می کنه خیلی لذت دارهان شاالله که بسیار زیاد این لذت یادگرفتن و تلاش برای اهدافتون رو بچشید
-
هبیج دقیقا، من چون خیلییی ادم ذوقیام وقتی میبینم یکی درباره رشته و شغل و ایناش با ذوق حرف میزنه قند تو دلم آب میشه
️
-
هبیج مرسییییی عزیزم🩵
️
️
دست خودم نیست انگار یک عالمه بستنی با طعم ها مختلف که تا حالا تست نکردم جلوم گذاشتن -
1111 اینطور نگید هیچ وقت خودتون با کسی مقایسه نکنید قطعا شما هم خیلی برای رشته تون زحمت می کشید
ولی خب آدم هرچی بیشتر سختی بکشه لذت یادگرفتن بهتر درک می کنه و پاداش خوشحالی بيشتري هم دیگه نصیبش میشه
حتی زمان درد و رنج شم با اون همه خستگی وقتی آدم به خودش نگاه می کنه می بینه داره برای هدفش تلاش می کنه خیلی لذت دارهان شاالله که بسیار زیاد این لذت یادگرفتن و تلاش برای اهدافتون رو بچشید
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی خب آدم هرچی بیشتر سختی بکشه لذت یادگرفتن بهتر درک می کنه
1111 آره جهادخانوم راست میگن، مثلن من چون 2سال پشت بودم خیلی قدر همهچیو میدونم