هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
عجیبه... این آقاهه میگفت یه دوستی داشته تو دانشگاه که می رفته میدون انقلاب کتابایی که بقیه لازم داشتن رو از کتابفروشیا می دزدیده و میاورده نصف قیمت به دانشجوها می فروخته:))))))))))
-
آدم بعد تربیت بدنی بوی عرق نمیگیره ؟؟:///
دوست ندارم قبل کلاسم بردارمش ولی جایگزینی ندارم براش تایم خوبیم دیگه ندارم -
دیگه داریم به آخرای شب بیداری میرسیم 🥲
دلم برای این روزا تنگ میشه چند ماه بعد ... -
واااااااااای خدا
-
خدایاااااا چطور اینقدر قشنگ این فیلم ساخته شدهههههه
-
اصن من نمیدونم باید چی بگم من فقد جلوی کارگردان بازگیراش همهههههه تعظیم میکنم
-
آخه چطور هر لحظه ش پر از قشنگیه پر از هیجان و رازه پر از مفهومه آخه چطور ممکنه
-
یه قسمتتتتت دیگه ببینم بعدش میخوام قسمت آخرم برای فردا شب
-
.
حقیقت سخت: اگر صبر کنید تا حالتان بهتر شود و بعد زندگی کنید، شاید تا ابد منتظر بمانید. بروید و زندگی کنید، عمیقاً انجامش دهید. مضطرب انجامش دهید با تردید انجامش دهید چون همیشه درمان قبل از تجربه نمیآید. گاهی خود تجربه همان چیزی است که شما را درمان میکند.#ناشناس
.اَمیر علی قِ
-
Hako حق نداره اینو بگه .مدرسه دولتی هر بعد از ۴۰ روز غیبت میتونه حظفت کنه .من خودم دوشتبه ها و چهارشنبه ها نمیرفتم البته چهارشنبه ها برامون کلاس نچینده بودن.از ۲۲ بهمن ب بعدم تا الان مدرسه نرفتم
هرکاری داشتم بابامو فرستادم...
mr.vinyzo
متاسفانه من خودمم نخوام برم ری اکشن مامانم تو غلط میکنی
ولی مدیر ما کاملا حرفش حرفه اینو نشون داده بعدد اون اخراج نکنه معلمامون نمره زیر 10 میدن به طرف نمیدونم این واسه منم صدق کنه یا نه ولی ترجیح میدم چهارشنبه نرم اون یکی روزا هم ببینم چی میشه -
mr.vinyzo
متاسفانه من خودمم نخوام برم ری اکشن مامانم تو غلط میکنی
ولی مدیر ما کاملا حرفش حرفه اینو نشون داده بعدد اون اخراج نکنه معلمامون نمره زیر 10 میدن به طرف نمیدونم این واسه منم صدق کنه یا نه ولی ترجیح میدم چهارشنبه نرم اون یکی روزا هم ببینم چی میشه -
مامان منم اولش همینو میگفت ...بعدا خودش فرقشو دید نسبت ب نظرش عذرخواهی کرد...
معلماتم خب ۱۰ بدن .ک نمیدن مگه چیه ؟