هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای باز چشمام اونطوری شد
-
همه چی یه جوری شد
-
سرم رو هواست انگار
-
منم دو بار رد شدم ولی مقصر من نبودم اونی که قبل من سوار شده بود رو دنده خاموش کرده بود منم که استارت زدم ماشین پرید رو هوا پلیسه زهره ترک شد
گفت پیاده شو...
Rover آخخخ باید صادرکات میزدی به قولی🥲 یعنی خلاصی دنده رو هم چک میکردی🥲🥲🥲
-
Rover آخخخ باید صادرکات میزدی به قولی🥲 یعنی خلاصی دنده رو هم چک میکردی🥲🥲🥲
Michael Vey
چشمی چک کردم دنده ماشین ما تو اون حالت آزاده ولی این ماشین فرق میکرد باید دستی چک میکردم.کلا پراید یه جوریه هیچیش سر جاش نیست. -
افسر حلال خور اینجوریه. میبینه بار اولته، حتتتی وقتی خوردی به جدول (که یه اشتباه اساسیه و درجا باید پیاده شی) بهت فرصت میده. نمیگه بدرک بحث ۹۰۰ تومن پوله چرا بهش فرصت بدم
نه مثل اون مرتیکه حروم خور که همون اول راه دنده ۱ به ۲ رو بگه گاز کم دادی ردی
پول رو میشه بدست اورد. ولی تو باید انتخاب کنی از حروم خوری پول جمع کنی یا حلال خوری. خلاصه یه کاری کنی تو زندگیت همش نفرین پشتت باشه یا دعای خیر
-
Michael Vey
چشمی چک کردم دنده ماشین ما تو اون حالت آزاده ولی این ماشین فرق میکرد باید دستی چک میکردم.کلا پراید یه جوریه هیچیش سر جاش نیست.Rover پراید و تیبا و اینا واقعا یجورین..
مثلا این ماشینا اینجورین که تو اصلا پاتو رو گاز نذاشتی ولی صدای گاز چو رعد آسمان را میدردیا کلاچش وای.. تیکه تیکه تیکه و سفت تکون میخوره. امروزم موقع دوبل برا تنظیم کلاچ کلی دردسر داشتم چون میخواستم تو یه ارتفاع وایسه، ولی بخاطر سفتیش یکم فشار میدادم خیلی میرفت پایین، یکم شل میگردم پامو خیلی میومد بالا
-
_ Reza _
ترم یک
هرم مازلو شناسی
لامصب تو همه درسا بود -
_ چرا همون اول نرفتی؟! میدونستی که میخوام از دستت خلاص بشم ولی وایسادی!
+وایسادم که وایسادم! وایسادم؛ چون هر دفعه که با آجر میزدی تو سرم، یا میگفتی که بو میدم، بهم بر میخورد؛ ولی هیچکدوم به سختی اون نبود که هر روز زندگیمو به بطالت میگذروندم.
من وایسادم؛ چون فکر میکردم اگه کسی بتونه منو عوض کنه، و منو کسی غیر از... من بکنه، اون تو هستی! -
Michael Vey
چشمی چک کردم دنده ماشین ما تو اون حالت آزاده ولی این ماشین فرق میکرد باید دستی چک میکردم.کلا پراید یه جوریه هیچیش سر جاش نیست. -
f.nalist میشه لطفا دربارهش تاپیک بزنی؟
من حس میکنم روش مطالعهم اشتباهه.
یا شایدم درسته نمیدونم، ولی خب اون بازدهی که میخوامو نمیده