هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ واییی نه من اصلا اعصابشونو ندارم
نزدیک بود ۴ تا حرف بزنم بهشون ولی دوباره کذم غیض کردمnazanin.mirzai حاج خانم خونسرد باش بخشش از بزرگان است ... اره همین ک گفتی ... همین رو انجام بده ... آفرین
-
و امتحان آخر..((:
-
آناتومی هم تموم شه یه نفس راحت بکشم
-
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چقدر این درس جذاب و راحته
-
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چقدر این درس جذاب و راحته
f.nalist
فکر کن امتحان آخر هم باشه و جونی برات نمونده باشه
چه شود -
f.nalist
فکر کن امتحان آخر هم باشه و جونی برات نمونده باشه
چه شودپرستو بابایی
فرض کن کل خستگی های امتحانای قبلی به هم خوردن چرخه خواب نیاز به استراحت و یه درس سنگین
عالیه محشره -
پرستو بابایی
فرض کن کل خستگی های امتحانای قبلی به هم خوردن چرخه خواب نیاز به استراحت و یه درس سنگین
عالیه محشرهf.nalist
بی نظیرههه
روزی ۲ ساعت میخوابم -
f.nalist
بی نظیرههه
روزی ۲ ساعت میخوابمپرستو بابایی
من بگم نمیخوابیدم باورت میشه؟ -
پرستو بابایی
من بگم نمیخوابیدم باورت میشه؟f.nalist
چطور میتونستی خدایی؟من کم کمش ۱ ساعت و نیم رو باید بخوابم و گرنه خود به خود بیهوش میشم -
اول که پارک ملت، مخصوصا الانکه هوا خوبه هم شهربازی داره هم پارکبانوان توش یه عالمه کافه هم داره (اگه خواستی بگو بگم با چه خط مترو یا اتوبوسی از حرم بیای پارکملت). بعد دیگه طرقبه شاندیزم هست که خب برای این باید ماشین از خودتون داشته باشین ولی خیلیییی خفنه. بعد دیگه کوهسنگیام هست اینم میشه برین تو خود مشهده. بقیهی جاها خارج مشهده باید حتمن ماشین داشته باشین اکیپی برین اگه خارج از شهر اوکیاین بگو من چند تا جای خفن معرفی کنم کلا ۴۵دیقه، ۱ ساعتم بیشتر راه نیست. بعد دیگه پاساژ خواستین برین تو جانباز چند تا هست پروما و پاژ و اینا. جای همون کوهسنگیام یه پاساژ خفنه. تو ۷تیرم یه پاساژ هست آرمیتاژ خیلییی عیونیعه. برای بازارگردیام من چهارراه آزادشهر و راسته وکیلابادو پیشنهاد میدم (جای پارکملته) که خب هم خیلی قیمتاش خوبه هم خیلی باکلاسه هم اوووف 🤌
-
f.nalist
چطور میتونستی خدایی؟من کم کمش ۱ ساعت و نیم رو باید بخوابم و گرنه خود به خود بیهوش میشمپرستو بابایی
به هر کی میگم تعجب میکنه
باید همش به خودت امید بدی که بعد امتحان میخوابی اینجوری من تونستم دووم بیارم و بیست و چهار ساعت حتی سی ساعت نخوابم -
امتحان امروز..ادبیات ۳واحدی و بدون فرجه
یعنی چشمام داشت جیغ میزد
امتحانش هم خیلی سخت و ریز بود،امیدوارم که پاس شم