هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@xanom
ما یازدهممون تقریبا اواسط سال توی بهمن و اینا تعطیل شدیم.
تا آخر سال کلا کسی بهمون درس نداد. پایان سالم نمرههای نوبت اول رو گذاشتن نوبت دوم تامام. خدافظ.
همینقدر کشکی رفتیم دوازدهم.
دوازدهم تقریبا هفتاد درصد معلمای تخصصیمون بلد نبودن با سامانه کار کنن.
معلمی داشتیم که گوشی خودش از این دکمهایا بود و خب مشخصه دیگه چخبره
من تقریبا تا آذر ماه میرفتم مدرسه و اعتراض به مدیر و معاون که چه وضعیه. طرف میاد ویس میگیره از خودش حسابان درس میده. ما همه رو تصور کنیم!
اون یکی معلم شیمی شنبهها باهاش کلاس داریم پنجشنبه شب میاد دو صفحهٔ آچار تکلیف میده انگار دانشآموز سوم دبستانیم و میگه تا شنبه بفرستین.
فیزیک یه جور... اونم داستانی داشت برای خودش مردک خرفت.
تنها دبیری که داشتیم و درس میداد عین آدم دبیر هندسهمون بود...
و اونوقت قطعا هرکی جای من بود با این وضعیت مدرسه رو میذاشت دم در و به ساختار به درد بخوری مثل آلا وصل میشد.
من کل آمار و احتمال و هندسه و حسابان رو فقط با آقا ثابتی پیش بردم.
بعد اون اواخر کلاسای آریان رو هم طی یه شرایطی شرکت کردم...نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny
واقعا
چقدر خاطرات زنده شد=..)
خداروشکرر گذشت ... -
من اینقدر که سال دوازدهمم حرص خوردم توی زندگیم حرص نخورده بودم =))))
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny خوبه تموم کردیم اون دوران رو
خیلی سم بود واقعا
هر کسی هم یه جور ضربه دید -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای لعنت به آموزش مجازی یادم میفته حالم بد میشه
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه خواهش...
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آموزش مجازی
همین ...
کلا مسیر تحصیلیم رو تغییر داد ...
از معدل بالای ۱۹
رسیدم ۱۳...
اونم نهایی ...
هعی ... -
تهشم رفته بود به مدیر گفته بود این حسینی خیلی بیادبه
منم شاگرد اول مدرسه بودم. مدیرمون اومد گفت آقای حسینی، آقای نمیدونم کی ازت شاکیه. (فامیلشو واقعا یادم نیست)
منم براش توضیح دادم دبیر خودش چقدر احمقه
مدیر مونده بود که چرا اینجوریه وضعیت
درنهایت هم خیلی واضح به دبیر فیزیکمون گفتم که من امسال هشت تا ضریب نمره دارم و فقط دوتاش دست توئه.
شیشتاش دست خودمه و امتحاناییه که خودم میدم. حالا هرجور میخوای به من نمره بده. اصن صفر بده!
که آخرم فیزیکو من نهایی ۱۹.۵ شدم و این مستمر من رو فکر کنم ده داد -
میشه شاه قصه ها رو یه گدای پاپتی کرد
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی هنوز برام خندهداره که معلم نمیفهمید ویدئو پنجاه دقیقهای رو نمیشه توی نیم ساعت دید و ازش امتحان داد
🤌
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آموزش مجازی
همین ...
کلا مسیر تحصیلیم رو تغییر داد ...
از معدل بالای ۱۹
رسیدم ۱۳...
اونم نهایی ...
هعی ... -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه با احتساب اینکه اون رأس هشت ویدئو رو بذاره و تو رأس هشت ویدئو رو شروع کنی به دیدن.
با وضعیت نت مملکت -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوزم دارم حرص میخورم
-
تهشم رفته بود به مدیر گفته بود این حسینی خیلی بیادبه
منم شاگرد اول مدرسه بودم. مدیرمون اومد گفت آقای حسینی، آقای نمیدونم کی ازت شاکیه. (فامیلشو واقعا یادم نیست)
منم براش توضیح دادم دبیر خودش چقدر احمقه
مدیر مونده بود که چرا اینجوریه وضعیت
درنهایت هم خیلی واضح به دبیر فیزیکمون گفتم که من امسال هشت تا ضریب نمره دارم و فقط دوتاش دست توئه.
شیشتاش دست خودمه و امتحاناییه که خودم میدم. حالا هرجور میخوای به من نمره بده. اصن صفر بده!
که آخرم فیزیکو من نهایی ۱۹.۵ شدم و این مستمر من رو فکر کنم ده دادنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny
معلم ریاضیمون یه تخته پر میکرد عکس میفرستاد بعد هم وویس بعد انتظار داشت برا جلسه بعدی انقدر مسلط باشیم که تمرین ها رو حل کنیم و با وویس توضیح بدیم
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردم -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا یادم میفته قلبم درد می گیره
خداروشکر گذشت -
danial hosseiny
معلم ریاضیمون یه تخته پر میکرد عکس میفرستاد بعد هم وویس بعد انتظار داشت برا جلسه بعدی انقدر مسلط باشیم که تمرین ها رو حل کنیم و با وویس توضیح بدیم
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia
امیر خدا شاهده رفتم یه بار گفتمش بابا این ویدئو پنجاه دقیقهس چجوری توی نیم ساعت ببینم.
گفت شما دیر اومدی سر کلاس.
زود میومدی میشد ببینی
️
-
danial hosseiny
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia حالا خوبه ویدئو میفرستادن واسه ما وویس بود
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
دیگه واقعا درستترین گزینه بود که ول کنم مدرسه رو.
منی که میتونستم گلیم خودمو از آب بکشم. -
@AmirBardia
امیر خدا شاهده رفتم یه بار گفتمش بابا این ویدئو پنجاه دقیقهس چجوری توی نیم ساعت ببینم.
زود میومدی میشد ببینی
️
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny
خب بیست دقیقه زودتر شروع میکردی
مث اون یارو که برا سال کنکورش روزی 25 ساعت درس میخونده
همش دنبال بهونهایم -
@AmirBardia
زود میومدی میشد ببینی
️
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
danial hosseiny
خب بیست دقیقه زودتر شروع میکردی
مث اون یارو که برا سال کنکورش روزی 25 ساعت درس میخونده
همش دنبال بهونهایمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia
همهش اهمالکاری. همهش.