هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی هنوز برام خندهداره که معلم نمیفهمید ویدئو پنجاه دقیقهای رو نمیشه توی نیم ساعت دید و ازش امتحان داد
🤌
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آموزش مجازی
همین ...
کلا مسیر تحصیلیم رو تغییر داد ...
از معدل بالای ۱۹
رسیدم ۱۳...
اونم نهایی ...
هعی ... -
تازه با احتساب اینکه اون رأس هشت ویدئو رو بذاره و تو رأس هشت ویدئو رو شروع کنی به دیدن.
با وضعیت نت مملکت -
هنوزم دارم حرص میخورم
-
تهشم رفته بود به مدیر گفته بود این حسینی خیلی بیادبه
منم شاگرد اول مدرسه بودم. مدیرمون اومد گفت آقای حسینی، آقای نمیدونم کی ازت شاکیه. (فامیلشو واقعا یادم نیست)
منم براش توضیح دادم دبیر خودش چقدر احمقه
مدیر مونده بود که چرا اینجوریه وضعیت
درنهایت هم خیلی واضح به دبیر فیزیکمون گفتم که من امسال هشت تا ضریب نمره دارم و فقط دوتاش دست توئه.
شیشتاش دست خودمه و امتحاناییه که خودم میدم. حالا هرجور میخوای به من نمره بده. اصن صفر بده!
که آخرم فیزیکو من نهایی ۱۹.۵ شدم و این مستمر من رو فکر کنم ده داد@danial-hosseiny
معلم ریاضیمون یه تخته پر میکرد عکس میفرستاد بعد هم وویس بعد انتظار داشت برا جلسه بعدی انقدر مسلط باشیم که تمرین ها رو حل کنیم و با وویس توضیح بدیم
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردم -
@danial-hosseiny
معلم ریاضیمون یه تخته پر میکرد عکس میفرستاد بعد هم وویس بعد انتظار داشت برا جلسه بعدی انقدر مسلط باشیم که تمرین ها رو حل کنیم و با وویس توضیح بدیم
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردم@AmirBardia
امیر خدا شاهده رفتم یه بار گفتمش بابا این ویدئو پنجاه دقیقهس چجوری توی نیم ساعت ببینم.
گفت شما دیر اومدی سر کلاس.
زود میومدی میشد ببینی
️
-
@danial-hosseiny
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردم -
دیگه واقعا درستترین گزینه بود که ول کنم مدرسه رو.
منی که میتونستم گلیم خودمو از آب بکشم. -
@AmirBardia
امیر خدا شاهده رفتم یه بار گفتمش بابا این ویدئو پنجاه دقیقهس چجوری توی نیم ساعت ببینم.
زود میومدی میشد ببینی
️
-
@AmirBardia
زود میومدی میشد ببینی
️
-
@danial-hosseiny
خب بیست دقیقه زودتر شروع میکردی
مث اون یارو که برا سال کنکورش روزی 25 ساعت درس میخونده
همش دنبال بهونهایم@AmirBardia
همهش اهمالکاری. همهش. -
تازه اون موقع هم آموزشگاه تئاترمون به مشکل مالی خورده بود سر کرونا داشتیم تعطیلش میکردیم. غصهٔ اونو داشتم، کلاسا هم اینجور. کنکور هم داشتم.
قوز بالا قوز -
تازه اون موقع هم آموزشگاه تئاترمون به مشکل مالی خورده بود سر کرونا داشتیم تعطیلش میکردیم. غصهٔ اونو داشتم، کلاسا هم اینجور. کنکور هم داشتم.
قوز بالا قوز -
Hhh Hh من التماسشون میکردم لااقل یه برنامه درست بدین هر دبیری واسه خودش هر وقت عشقش میکشید وویس میفرستاد و اگه آنلاین نبودی شاکی میشد
@Venus655
هر دبیری واسه خودش هر وقت عشقش میکشید وویس میفرستاد و اگه آنلاین نبودی شاکی میشد
دقیقااااا
️
...
حالا کاش ویس و تدریس درست باشه ...
ولی نبود درست ...
البته از حق نگذرم؛ خیلی از اساتید(مدرسه ای که من بودم) تمامشون رو گذاشتن ( با اینکه بعضیاشون ممکن بود بلد نباشن با فضای مجازی کار کنن ... یا تدریسشون تو مجازی خیلییی افت کرده بود و خلاصه برای اون ها هم اون موقعیت جدید بود ... تا حدی قابل درکه ... )
یکیشون تو یکی از امتحانات آنلاین سریع برام شارژ فرستاد که عقب نمونم=) -
من اصن هیچوقت اهل پیچوندن کلاسا نبودم. توی زندگیم واقعا آدم منضبطی بودم و هستم.
اون سال دیگه به قدری کفری شده بودم و همینطور غم آموزشگاه رو داشتم که کلا توی آموزشگاه بودم کمک میدادم وسایلو جمع کنن. درس کنکل بود.