هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند -
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوراااااا سلاممممم آیندگان
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ainoor on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor نامرد
-
سلام
-
سومین نفر
-
وااایحسفتح هیمالیا یا ماریانا دارم
-
سلام ایندگان
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ما رو میبینید؟
دیگه نمی بینید -
️️️️️️️️️
-
ینی چیییی
میخواستمممم اولیییی باشمممیگیز.زگزکزک -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 ماشالا جهاد خانم موفق شدن با ماشیناشون پیام آخر تودلی ۵ بشن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه بوی تازگی ای میاد
-
Akito دیگه
️️️
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان با نتایج نمرات نهایی و اعتراض ها نباید اینجوری بخندم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه نصف صفحه اولو من فتح کردم
-
یعنی چی واقعا
اونجا کلی حرف زدیم
خندیدم دعوا کردیم بحث کردیم شوخی کردیم
تموم شد تاپیکش میره اون ته ته انجمن
خاک میخوره
-
ای بابا
1/134614