هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من زمان گذاشتم وقت گذاشتم مطلب و یادم بگیرم ...تفاوت منو تو اینکه من بعد از کلاسمون میرم یمخونم تستاشو میزنم نمیفهم مطلبو گریه میکنم هزار ساعت میبینی سر یه تست شیمی نشستم تا یاد بگیرم الان انتظار داری مفت مفت بیام جواب تکالیفو برات بفرستم؟نه عزیزم شرمنده ....
-
من دارم نتیجه تلاشامو زود بیدار شدن از خوابمو میبینم واسه همینه که استاد تعریف کرده ازم تو کلاس اونم دبیری که تعریف نمیکنه از کسی...پس بفهم وقتی تو خواب ودی من دو پارت درس خوندم اونم درسی که متنفرم ازش تا الان لایق تشویق و تحسین باشم تا بتونم تو کنکور 30 درصد و کم کمش بزنم....اره الان توش پیشرفت کردم دیگه نمیخام بهت محل بدم جوجه
-
برو بشین خودت حلشون کن یادبگیر ...الان جواب و بهت دادم تو مدرسه ترم و ونوبت اول و تقلب دادم نهایی ام بدم؟نه داداش شرمنده امسال دیگه خبری نیست از تقلب ....شما میشنی فیلمتو میبینی میری دور زنی و گشت و گذار مهمونی و عروسی و تولد عسل نشسته خونه عسل داره میره سر کلاس از خوابش میزنه اخرشم بیام ورقمو بدم بهت نمره هامون یکی بشه؟نه برادر من نه
-
Zahra.tg خداروشکر
منم خوبم
چه خبرا؟ دانشگاه کی شروع میشه؟بابونــــه مثلا از شنبه شروع شده ولی هفته اوله هیچ کدوم از استاد هامون نیومدن
-
بزارین کارامو بنویسم یادم نره
1.مرتب کردن اتاق
2.گذاشتن لباس برای سبحان
3جمع کردن وسایل خاله
4خوردن چاییم
5شستن ظرفا
6جمع کردن ظرفای کثیف از اتاق و شستن مجدد
7 حمام
8مرتب کردن هال
9اتو زدن تیشرتم
10 جمع کردن شارژرا
11انداختن قطره چشم
12ارایش کردن
13 روتین پوستی
14 چسب زدن بغل اونی که میدونم
15 حاظر شدن و بیرون رفتنامم این کارا باید تا 12:30 صورت بگیره بله
-
مادربزرگم عمل داره
لطفا دعا کنید به خیر بگذره
ممنونم ازتون -
سر همین حل کردن تست اولیه من 3 ساعت تمام وقت گذاشتم....الان مفت ثانیه ای بفرستم درجا از روش بنویسی؟ نه دیگه پس جواب اون همه عر زدنم سر تستش کجا بره
Hako و ان لیس للانسان الا ما سعی
و نیست برای انسان جز آنچه سعی و تلاش کند -
1111
ایشالا اونی میشه که دکتر میخاد و حالشون خوب خوب میشهایشالا همه بیماران از روی تخت بلند بشن به اذن خدا
-
همسایه مون صدا زد منو اقا به چه سرعتی پوشیدم رفتم پایین اینطوری بود که خوشگله شنمیشناسیم مگه نه
-
بابونــــه مثلا از شنبه شروع شده ولی هفته اوله هیچ کدوم از استاد هامون نیومدن
Zahra.tg که اینطور
معمولا رشته های بدون کارآموزی اینطوره