هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@هویججج
تو سلامت پارسال 12 شدی
اگه سطح پارسال 10 باشه
سطح امروز 1000000000000000000000 بود -
@هویججج
سارا کار استرسو اینا نیس دیگه
میخونی میخونی میخونی میری میانی خونه میبینی ریدی -
@هویججج
-
@هویججج
سارا کار استرسو اینا نیس دیگه
میخونی میخونی میخونی میری میانی خونه میبینی ریدی -
@هویججج
-
@هویججج اوووووه و خوش به حالت . دعا کن ماعم خدا دستمونو بگیره امسال تموم شه این بازی بیایم زیر دست شما یاد بگیریم.
-
@هویججج اوووووه و خوش به حالت . دعا کن ماعم خدا دستمونو بگیره امسال تموم شه این بازی بیایم زیر دست شما یاد بگیریم.
@Yuqi
شوخی میکنه وروردیه امساله بابا متولد 84 85 فک کنم جای دختر منه -
توت فرنگی حتی گندیدش هم خوشمزس بعدا عکسشو میذارم
-
@Yuqi
شوخی میکنه وروردیه امساله بابا متولد 84 85 فک کنم جای دختر منه -
@Yuqi
شوخی میکنه وروردیه امساله بابا متولد 84 85 فک کنم جای دختر منه@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
جای دختر منه
مامی داف و خفن
تازه دندون هم قبول بشی تبدیل میشی به مامی داف ریچ -
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
جای دختر منه
مامی داف و خفن
تازه دندون هم قبول بشی تبدیل میشی به مامی داف ریچ@هویججج
من ک دندون قبول نمیشم ولی دندون منو قبول میشه -
@هویججج
@د-ژ-م بعد ببین ازین زورم میگیره پارسال برا نهاییا نهایت ده ساعت میخوندم و بدون هیچ مرور و خلاصه نویسی و فقط حل چند تا سوال بعد نمره هام از الان بهتر میشد . تازه کتابم تموم نمیکردم یه جاهایی رو اصن نمیخوندم. از این میسوزم انقد امسال زجه میزنم بعد نتیجش برعکسه . بعد میگن تلاش زیاد باعث موفقیت میشه . چرا واسه من نمیشه. دیگه واقعا به این دارم میرسم که خنگم ایکیوم زیر 50.
-
@د-ژ-م اخه ببین قبلا بین ادم خونده و نخونده و مث سگ خونده فرق بود . الا طرف فقط شب امتحان خونده سوالم حل نکرده نمرش میشه مث منی که دو روز خوندم و کلی سوال حل کردم و خلاصه نویسی و ..... .
@Yuqi
فقطو فقط امیدوارم میانگین همگی باهم بیاد پایین نمرات کم تراز خوب بدن وگرنه عملا از دور رقابت حذفیم -
@Yuqi
فقطو فقط امیدوارم میانگین همگی باهم بیاد پایین نمرات کم تراز خوب بدن وگرنه عملا از دور رقابت حذفیم