هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من اگه الان تو این موقعیت بخوام واکنش نشون بدم به خشک شدن دریای ارومیه واکنش نشون میدم نه چیز دیگه
دیگه بسه هر اتفاقی افتاد هی گفتن فلان بهمان
یکم صدای مردم دربیاد یا برا تتلو حکم اعدام میدن یا یه سری شر و ور سر هم میکنن میگن مردم سرگرم بشن -
Ramos9248 قطعا بخاطر حرفای منه
-
یه نکته طلایی راجب پارک دوبل بهتون بگم خودم کشفش کردم
این فاصله آیینه به آیینه موقع دوبلو میگن میشه تا یک متر هم اومد ! فقط نباید خیلی نزدیک آیینه به آیینه بگیری
خودتون موقع تمرین امتحان کنید ، این فاصله رو اگه یجوری در بیاری که برخوردی یوقت صورت نگیره از اون طرف هم فاصلت افراطی بخاطر ترس برخورد زیاد نشه خیلی تاثیر گذاره فاصلت نزدیکتر به جدول بشه و دیگه پارک دوبلت با فاصله زیاد نیست که قابل قبول نباشه
فاصله تخمینی سی سانت یه فاصله طلاییه ، حتی ممکنه دستت هم پر نباشه ها ولی وقتی سی سانت رو در بیاری پارک دوبلت خیلی خفن میشه
اونقدرم این فاصله آیینه به آیینه بی اهمیت نیست -
اول یه اپ ورزشی دان کردم، با اون ورزش میکردم (البته قبلش ۵ دقیقه گرم میکردم، آخرشم دراز نشست و طناب) کلا میشد ۳۰, ۴۰مین ولی خب ۲ ماه و خوردهای مداوم و هرروز انجام دادم. پیادهروی هم زیاد داشتم. ببین چون تایم زیادی ازت نمیگیره و سبکه سعی میکنی انجام بدی بعد ۲ ماه میبینی خیلی موثر بوده. بعد رژیمم عادی بود، همه چی داشت حتی تنقلاب و نوشابه. نون و برنجو تا حد ممکن کم کردم و این خیلیییی موثر بود چون خیلی رو چربی شکم موثره. بقیهی چیزارو میخوردم ولی کم. بعد مثلا شیر عالیه، غذاهای آبکی (رژیم یه دفعهای تو فعالیت رودهها تاثیر میزاره، حتما حتما غذای ابکی باید بخوری)، سیبزمینی و تخممرغ آبپز عالیه، کنار ناهارو شامت اگه سالاد بخوری زود شکمت پر میشه، قبل ناهار و شام یه لیوان آب بخور، اب کلا عالیه من گشنهم بود اب میخوردم 🥲 بعد مثلا دلم چیزی میخواست خیار و آبلیمپ میخوردم یا کرفس و هویجو با ماست موسیر میخوردم 🥲
هر یه هفته ده روزم یه آنتراک میدادم دیگه، یکم بیشتر میخوردم یا یه چیز خوشمزه میخوردم که بتونم ادامه بدم اینجوری ۱۰ کیلو کم کردم, ۷۰ بودم شد ۶۰ بعدم سر اعلام نتایج آزاد تو اون یه هفته شدم ۵۸ -
Ramos9248 دفعه آخرت باشه منو زیر سوال میبری. قبل اینکه بگی فهمیدم با نوعی انرژی جادویی داشتم هدایتت میکردم
-
Ramos9248 دفعه آخرت باشه منو زیر سوال میبری. قبل اینکه بگی فهمیدم با نوعی انرژی جادویی داشتم هدایتت میکردم
-
Ramos9248 شتتتتتتت
-
-
عالیه
-
خدایا نمازاتم بده همینا بخونن
-
....
-
mr.vinyzo نه در این حد
-
یه نکته طلایی راجب پارک دوبل بهتون بگم خودم کشفش کردم
این فاصله آیینه به آیینه موقع دوبلو میگن میشه تا یک متر هم اومد ! فقط نباید خیلی نزدیک آیینه به آیینه بگیری
خودتون موقع تمرین امتحان کنید ، این فاصله رو اگه یجوری در بیاری که برخوردی یوقت صورت نگیره از اون طرف هم فاصلت افراطی بخاطر ترس برخورد زیاد نشه خیلی تاثیر گذاره فاصلت نزدیکتر به جدول بشه و دیگه پارک دوبلت با فاصله زیاد نیست که قابل قبول نباشه
فاصله تخمینی سی سانت یه فاصله طلاییه ، حتی ممکنه دستت هم پر نباشه ها ولی وقتی سی سانت رو در بیاری پارک دوبلت خیلی خفن میشه
اونقدرم این فاصله آیینه به آیینه بی اهمیت نیست -
درسم حدی داره دیگه 🥲