هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f(f(x)) شده داخلی ،داخلی شده
-
من فقط ایتا دارم از داخلیا
کار میکنه فعلا -
روبیکا اکثرا بچه مچه ان
-
کم کم باید پروکسی بفرستیم برای ایتا
بگیم ایتات وصل شد؟ -
این نت ملی نیست
نت محدود شده قشنگ -
Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میشه یکی به اینایی که تو تلویزیون میگن اسرائیل هیچ غلطی نمیتونه کنه شرایطو یادآوری کنن؟
اگه خواسته دیگه مدنظرشونه و انجام نشده بگن پیگیری کنیم.عه عزیزم نزن این حرفو این همه تجهیزات زشته این حرفارو بزنی
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میشه یکی به اینایی که تو تلویزیون میگن اسرائیل هیچ غلطی نمیتونه کنه شرایطو یادآوری کنن؟
اگه خواسته دیگه مدنظرشونه و انجام نشده بگن پیگیری کنیم.عه عزیزم نزن این حرفو این همه تجهیزات زشته این حرفارو بزنی
کاری به اونا هم ندارم الان حتی
به مردم نیاز میدونم یادآوری کنم -
روبیکا اکثرا بچه مچه ان
-
باید جیمیل بزنیم
-
این نت ملی نیست
نت محدود شده قشنگ -
ari_14
تو رو نمیگم
کلا کانالا و گروه ها خیلی بچه مچه دارن من یه ۵ ۶ ماه دو سال پیش بخاطر چندنفر نصب داشتمش
ایتا خب بزرگسال و جوان خیلی بیشتر داره
حتی من کانالای درسی ای که داشتم تو تلگرام گفتن فعلا ایتا بهمون پیام بدین -
Mo Hr
ایتا قشنگ مهندسی معکوسه از تلگرام
سروش فضای کاربریش خب فرق میکنه
روبیکا فقط یه بخش ویترین و روبینو اضافه کرده
بله همه چیز رو ایرانی نوشته و یه مقدار فرق میکنه
مثلا داخل بله ؛ انلاین رو نوشته بر خط
بعد شما ازم پرسیدین کدوم شهر مازندرانم جواب دادم هیچ واکنشی نشون ندادین برام سوال شدهGharibehGomnam2 اصلا حواسم رفت جای دیگه
من خودمم چون شمالیم پرسیدم -
کارمو به جایی رسوندن سه شب متوالی نشستم فوتبال میبینم از بیکاری، منو چیکار به چلسی اخه
-
در شرایطی که اینترنت بینالملل قطع شده یا فقط شبکه ملی فعاله، سایت Pastehub.ir راهحل خوبی برای اشتراکگذاری متنهاییست که نمیتونین از طریق پیامرسان یا SMS بفرستین. (مثل پروکسی و کانفیگ)
موقع ساخت کلیپبورد، میتونین براش رمز بذارین تا فقط کسی که «رمز» و «کد رهگیری» رو داره بتونه محتوا رو ببینه.
یادتون باشه بعد از ثبت، متن قابل ویرایش نیست. اگه چیزی رو اشتباه نوشتین یا نیاز به تغییر دارین، باید یه کلیپبورد جدید بسازین.
برای استفاده، آدرس سایت(Pastehub.ir) رو مستقیماً توی مرورگر وارد کنین یا روش کلیک کنین.
لینک سایت رو داخل SMS نفرستین؛ فقط «کد» و «رمز» رو بفرستین تا سایت مسدود نشه و در دسترس بمونه.