هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تلگرامم بهتر از ایتا کار میکنه
باز تلگرام میزنه درحال بروزرسانی ایتا همینم نمیاره:/کاش بروز شه چهارتا پروکسی پیدا کنم هوف
-
این وضعیت ادامه پیدا کنه
میری کافی نت میخوای عکس پرینت بگیری
میگی بزار عکسارو براتون بفرستم ؛ چه پیامرسانی دارین؟
بعد طرف میگه بله دارم
من میگم عه من بله ندارم ایتا دارم
واقعا وضعیت اینجوری میشه
-
در شرایطی که اینترنت بینالملل قطع شده یا فقط شبکه ملی فعاله، سایت Pastehub.ir راهحل خوبی برای اشتراکگذاری متنهاییست که نمیتونین از طریق پیامرسان یا SMS بفرستین. (مثل پروکسی و کانفیگ)
موقع ساخت کلیپبورد، میتونین براش رمز بذارین تا فقط کسی که «رمز» و «کد رهگیری» رو داره بتونه محتوا رو ببینه.
یادتون باشه بعد از ثبت، متن قابل ویرایش نیست. اگه چیزی رو اشتباه نوشتین یا نیاز به تغییر دارین، باید یه کلیپبورد جدید بسازین.
برای استفاده، آدرس سایت(Pastehub.ir) رو مستقیماً توی مرورگر وارد کنین یا روش کلیک کنین.
لینک سایت رو داخل SMS نفرستین؛ فقط «کد» و «رمز» رو بفرستین تا سایت مسدود نشه و در دسترس بمونه.
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
در شرایطی که اینترنت بینالملل قطع شده یا فقط شبکه ملی فعاله، سایت Pastehub.ir راهحل خوبی برای اشتراکگذاری متنهاییست که نمیتونین از طریق پیامرسان یا SMS بفرستین. (مثل پروکسی و کانفیگ)
موقع ساخت کلیپبورد، میتونین براش رمز بذارین تا فقط کسی که «رمز» و «کد رهگیری» رو داره بتونه محتوا رو ببینه.
یادتون باشه بعد از ثبت، متن قابل ویرایش نیست. اگه چیزی رو اشتباه نوشتین یا نیاز به تغییر دارین، باید یه کلیپبورد جدید بسازین.
برای استفاده، آدرس سایت(Pastehub.ir) رو مستقیماً توی مرورگر وارد کنین یا روش کلیک کنین.
لینک سایت رو داخل SMS نفرستین؛ فقط «کد» و «رمز» رو بفرستین تا سایت مسدود نشه و در دسترس بمونه.
من خودم استفاده نکردم ازش
و نمیدونم چطوریه اینا
جهت ضرورت اگر لازمتون شد -
GharibehGomnam2 اصلا حواسم رفت جای دیگه
من خودمم چون شمالیم پرسیدمMo Hr
کجای شمال؟؟
کدوم استان؟ کدوم شهر -
-
Mo Hr
کجای شمال؟؟
کدوم استان؟ کدوم شهرGharibehGomnam2 رشت
-
باید اینجا اکانت بزنه بشه حرف زد
-
0-0ftm
میگم بنظرت الان ما حوصله خوندن داریم -
کارمو به جایی رسوندن سه شب متوالی نشستم فوتبال میبینم از بیکاری، منو چیکار به چلسی اخه
Miss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کارمو به جایی رسوندن سه شب متوالی نشستم فوتبال میبینم از بیکاری، منو چیکار به چلسی اخه
-
GharibehGomnam2 رشت
Mo Hr
رشتو زدنکه شما رشت بودین؟ ؛ پس از مدتها یک گیلانی دیدم
من مازندرانم -
0-0ftm
میگم بنظرت الان ما حوصله خوندن داریمGharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm
میگم بنظرت الان ما حوصله خوندن داریموقتی ارتباطت با همه جا قطع شد حوصلت میاد دخترم
-
باید حتما نت ملی بشه تا آلا شلوغ بشه
-
چرا هیچی کار نمیکنه واقعا
-
Mo Hr
رشتو زدنکه شما رشت بودین؟ ؛ پس از مدتها یک گیلانی دیدم
من مازندرانمGharibehGomnam2 من دقیقا وقتی تهران دانشگاه بودم شروع کردن تهرانو زدن بعد گفتم برگردم حداقل رشتو نمیزنن چون دیگه اینجارم دیشب زدن
-
GharibehGomnam2 من دقیقا وقتی تهران دانشگاه بودم شروع کردن تهرانو زدن بعد گفتم برگردم حداقل رشتو نمیزنن چون دیگه اینجارم دیشب زدن
-
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دیشبم اینترمیامی بود
پریشبم رئال بود
میبینی همه رو بلدم -
اعصاب و حوصلم صفره صفره