هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست
چشم از جهان بپوش، طلبکارِ خویش باش... -
زهرا بنده خدا 2
منم دیگه امروز مجبور شدم اصلا نه وقت بود گاهام بدجور درد می کرد
اگر به من بود پای با جوراب می رفتم تو حرم این طور راه می رفتم از شدت درد زیر چند تا انگشت اام تاول زده
️
️
دیگه امروز سربع تصمیم گرفتم با دمپایی برم از شانش من چند تا استاد داشتن رد می شدنحالا روز ها دیگه خیلی کمتر می شد این طور دشته جمعی باهم بیاند
اره استادمون تغییر کرد امروز روز اول خداشناسی هست استادمون تغییر کرد
بزار این طور بگم هر کدوم یک طور خاصی ایتاد ها خوبی هستن خیلی کلاس ها باحال و خوبه و جالبه
jahad_121
موفق باشی عزیزم... -
E.B.BUTTERFLY واقعا نمیدونم چجور ی باید خودمو درست کنم . انقد گریه کردن خوب نیست . فکر کرنم میگرنمم به خاطر همینه
Neo.......... این بلا رو سر خودت نیار دخترررر! چرا یه آدمی که برات بی شخصیت بودنش ثابت شده باید انقدر توی ذهنت بچرخه؟
ببخشید این مثال رو میزنم، شما فرض کن توی جاده زدی کنار و سفره پهن کردی که توی طبیعت مثلا صبحانه بخوری، بعد یهو یه موجود از اون سمت جنگل میاد و هرچی که با خودتون آورده بودید رو میخوره. خب درسته اولش ناراحت میشه آدم ولی آیا میزنه زیر گریه؟ نه! چرا؟ چون میدونه اون حیوانه دیگه شعور و درک از کاری که کرده نداره. چرا؟ چون محیطی که توش رشد کرده ایجاب میکنه اینجوری رفتار کنه و حرکاتش از دید امثال اون اشتباه تلقی نمیشه. -
چند هزار مرتبه دیگه باید اینجوری باهات رفتار شه که آدم شی؟
-
....
-
زبون آدمیزاد میفهمی؟ دیگه خسته شدم هی رو موودم کار کنم بعد با یه سهلانگاری تو همهش خراب شه
-
واقعا دلم براش تنگ شده...
و هیچ کاری ام نمیتونم کنم...
جز بهانه گیریای الکی...
خسته شدم خودم...
چیزی نمیگه ولی خب دلیل زودرنجیمم نمیدونه...
سر چیزای مسخره ناراحت میشم و میگم نشدم ولی میدونه که ناراحتم
و خودمم میدونم اصلا دلیل قانع کننده ای نبوده که بخوام بابتش ناراحت شم...
شاید بهتره یه کم ازش دوری کنم...
#تودلی -
شایدم بهتره مستقیم بهش بگم چمه...
ولی نمیگم...
خودمم ضرر میکنم...
ولی خب...
نمیدونمممممم
فقط میدونم خسته اممممم
#تودلی -
خدایا من واقعن دارم اذیت میشم، چرا فک میکنی چون چیزی نمیگم یعنی مشکلی ندارم باهاش؟
-
ازت خواهش میکنم خدا. این دفعه واقعنی میگم، خسته شدم دیگه.
-
عیبی نداره قبلنم اینجوری شده میدونم باید چیکار کنم. بهش فکر نکن همین
-
یه روزی تموم میشه، بهت قول میدم
عین همهی چیزای دیگهای که به هیچکی نشد بگی -
دروغ میگه.
تو دختر بدی نیستی -
عین همیشه ازت متنفرم، یه روزی برای همیشه میرم.
-
Neo.......... این بلا رو سر خودت نیار دخترررر! چرا یه آدمی که برات بی شخصیت بودنش ثابت شده باید انقدر توی ذهنت بچرخه؟
ببخشید این مثال رو میزنم، شما فرض کن توی جاده زدی کنار و سفره پهن کردی که توی طبیعت مثلا صبحانه بخوری، بعد یهو یه موجود از اون سمت جنگل میاد و هرچی که با خودتون آورده بودید رو میخوره. خب درسته اولش ناراحت میشه آدم ولی آیا میزنه زیر گریه؟ نه! چرا؟ چون میدونه اون حیوانه دیگه شعور و درک از کاری که کرده نداره. چرا؟ چون محیطی که توش رشد کرده ایجاب میکنه اینجوری رفتار کنه و حرکاتش از دید امثال اون اشتباه تلقی نمیشه.E.B.BUTTERFLY ببین میدونم دقیقا چی یگیا . ولی ادم اون موقع یا حتی تا چند وقت اینجوریه که خب من چکار کردم و اینا . سریع ناراحت میشه خب . نمیدونم اون لحظه باید بکنم . ولی بازم مرسی واقعا مثالت درست بود