هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo نه نه چه آزردگی ای
فکر کنم استیکر نذاشتم اینجوری برداشت شد -
همینجوری گفتم (جهت مزاح).اگر مایع ازردگیتون شد عذر میخوام..
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo متاسفم ولی اشنباه فکر میکنی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I wish i had the ba**s for crying heart out
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
🛹
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
همش ۶۴ تاست... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اخبار زیر نویس زده بود
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ah god I don't know why this happened to me
Why should I spend my 7 years for searching for it -
️️️
-
Akito
لینک خبر رو میدین؟ -
----. - - -.. - - - -.
-
. ..
-
....
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
. -. -..
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 مچکرم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Gharibe Gomnam on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam الان اخبار نگاه کردم و نوشته بود باید تایید کنیم
ولی هنوز مای مدیو چیزی نیاورده -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo خب پس بزودی باید تایید کنیم...
پست 143321 از 144746