هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
درست میشه
️
-
jahad_121
مرسی
از اقوامشون نبودن
صرف آشناییت میرن تشییع رو
حالا زیاد مهم نیست منو میشناسن خداراشکرزهرا بنده خدا 2 اها
-
این همون مداحه است
پارسال اومده بودن خونمون
خدا منو ببخشه
️
داشتن به مامانم اینا میگفتن جوونای این دوره زمونه حوصله ندارن
دیگه بالوالدین احسانا عوض شده
ما باید احترام بچه ها رو نگه داریم
من: برا شما باید قرآن جدید بیارن
خدا میبرتم جهنم واسه این حرف
آخه منظورشون اون چیزی که من زود گارد گرفتم نبود
ولی جوابمو ندادن
️
-
روزیه دارم میبینم که دیه تیمی برا شرکت تو ماسبقات جهانی نداشته باشیم. کلا اسم ایران تو تو تورنومت ها حذف بشه. متاسفممم....
-
️
-
حالا من خیلی مودبم مثلاااااا
خانمشون از حرفم خنده شون گرفت
آقاهه بیشتر ناراحت شدن
-
قهرمان سخرهنوردی میگفت: اونجایی که مه دارم توش تمرین مکنم دخمهاس مه اسمشه باشگاه نمیزارم. یه چاردیواری با چن تا میله. اگه درس نکنن شرایطمان ره دلیلی برا ماندن ندارم. خسته شدم، پارسالم اینه گفتم واقعا خسته شدم دیگه چه بگم.
واقعا متاسفم منم نمیدانم چه بگم..
Matin Mousavi 1
عجب...
-
@Hamid-s
شما ب اون آمپول میگید آزمایش کوچیک🫣 -
روزیه دارم میبینم که دیه تیمی برا شرکت تو ماسبقات جهانی نداشته باشیم. کلا اسم ایران تو تو تورنومت ها حذف بشه. متاسفممم....
Matin Mousavi 1 فقط قایق رانی ک آخر شدن
یعنی باید رفت تو دیوار
-
Matin Mousavi 1
عجب...
Hhh Hh واقعا اینا که دارن مدال میگیرن با هیچی دارن مدال میارن...
کیانوش رستمی وزنه بردار کرمانشاهی المپیک ۲۰۱۲ طلا گرفت یه بچه روستایی! وزنه هاش همه قوطی روغن بودن! دیه نزاشتن بیاد! کلااا هدر رفتن. سوخت شد او استعداد. تمان شد و رفت. کم نداشتیم ایجو کسایی که سوختن
-
Matin Mousavi 1 فقط قایق رانی ک آخر شدن
یعنی باید رفت تو دیوار
Zahra2020 بعد وزیر ورزش بود کی بود میگفت فراتر عه انتطار بود..
️
توقع داشت غرق بشه
-
Zahra2020 بعد وزیر ورزش بود کی بود میگفت فراتر عه انتطار بود..
️
توقع داشت غرق بشه
Matin Mousavi 1
آره همینو اینقدر خندیدم اینقدر خندیدمبدبختی داریم ما
-
Matin Mousavi 1
آره همینو اینقدر خندیدم اینقدر خندیدمبدبختی داریم ما
Zahra2020
️
️
-
️
️
-
Zahra2020
آزمایش خون هست
رگ پیدا کنند سوزنه زیاد اذیت نمی کنه نگران نباشید.من که متاسفانه به سختی رگمم پیدا می کنند
اونم تازگی روی یکی دستام یک جا مشخص پیدا کردم (یعنی برای اولین بار شیراز یک آزمایشگاه یک خانمی تونست قبلش بهش گفتم تا حالا کسی نتونسته
(وای برای سرم ها چقدر به پرستار ها می گفتم نمی تونید بزنید پشت دستم اونا قبول نمی کردند می گفتند حالا امتحان می کنیم میشه بعدم نمیشد میومدن روی پشت دستم)
دیگه ایشون رو دست راستم امتحان کرد خوردبافت چربی نشد
بعد با دقت دست چپم یک جا تونست بگیره بعد با خوشحالی گفت برو بگو اخر یکی تونست
دیگه منم جا شو به خاطرم سپردم هر وقت می رم آزمایش و یا چیزای دیگه که نیاز رگ مو پیدا کنند نشونشون می دم
هرچند برای همونم باید مهارت خوبی داشته بشند -
Hhh Hh واقعا اینا که دارن مدال میگیرن با هیچی دارن مدال میارن...
کیانوش رستمی وزنه بردار کرمانشاهی المپیک ۲۰۱۲ طلا گرفت یه بچه روستایی! وزنه هاش همه قوطی روغن بودن! دیه نزاشتن بیاد! کلااا هدر رفتن. سوخت شد او استعداد. تمان شد و رفت. کم نداشتیم ایجو کسایی که سوختن
واقعا اینا که دارن مدال میگیرن با هیچی دارن مدال میارن...
کیانوش رستمی وزنه بردار کرمانشاهی المپیک ۲۰۱۲ طلا گرفت یه بچه روستایی! وزنه هاش همه قوطی روغن بودن! دیه نزاشتن بیاد!که اینطور
کلااا هدر رفتن. سوخت شد او استعداد. تمان شد و رفت. کم نداشتیم ایجو کسایی که سوختن.
درسته🥲
امیدوارم با ورزشکارامون جوری که شایستشونه برخورد و رسیدگی بشه ... امیدوارم=..)) ... -
Zahra2020
آزمایش خون هست
رگ پیدا کنند سوزنه زیاد اذیت نمی کنه نگران نباشید.من که متاسفانه به سختی رگمم پیدا می کنند
اونم تازگی روی یکی دستام یک جا مشخص پیدا کردم (یعنی برای اولین بار شیراز یک آزمایشگاه یک خانمی تونست قبلش بهش گفتم تا حالا کسی نتونسته
(وای برای سرم ها چقدر به پرستار ها می گفتم نمی تونید بزنید پشت دستم اونا قبول نمی کردند می گفتند حالا امتحان می کنیم میشه بعدم نمیشد میومدن روی پشت دستم)
دیگه ایشون رو دست راستم امتحان کرد خوردبافت چربی نشد
بعد با دقت دست چپم یک جا تونست بگیره بعد با خوشحالی گفت برو بگو اخر یکی تونست
دیگه منم جا شو به خاطرم سپردم هر وقت می رم آزمایش و یا چیزای دیگه که نیاز رگ مو پیدا کنند نشونشون می دم
هرچند برای همونم باید مهارت خوبی داشته بشند -