هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولله مرده هم کمه
ای همه درس بو
خره د سر مه
ک پیرم وا زیست دروما -
The purpose of life is not to be happy
,It is to be useful, to be honourable
To be compassionate, to have it make difference that you have lived and lived well -
نها دست درد نکنه ..وژم یاد میرم
-
باز اگر طلا میگرفت حرفی
-
@Comrade_Bayat 🥲
-
_ Reza _
فک میکنم همچین قانونی هست کلا
️
اونی که مدال فک میکنم جهانی بگیره میتونه تو رشتهی خودش هرچی و هرجا خواست بره
️
-
_ Reza _
️
️
زهرا بنده خدا 2 طبق قانون تا جایی که من دیدم میتونه فقط بره تربیت بدنی:
به گزارش جماران؛ شبکه دانشگاه تهران به نقل از یک مقام در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تهران نوشته است: به استناد آئین نامه اجرایی ورود قهرمانان ورزشی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی(دولتی - غیر دولتی)، دارندگان عناوین نخست تا سوم بازی های المپیک در صورت داشتن مدرک پیش دانشگاهی (یا دیپلم نظام قدیم) می توانند در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهند. بر اساس آیین نامه مذکور، ایشان اگر عنوان نخست را کسب کرده بود می توانست در رشته دلخواه خویش ادامه تحصیل دهد لیکن چون حائز مقام سوم شده منحصرا می تواند در رشته تربیت بدنی ادامه تحصیل بدهد.
ولی بحث اقدامات فراقانونی هست که بعضی ها انتظار دارن.
-
محسن معتمدکیا، مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان طی پستی در شبکه اجتماعی X (توییتر) در مورد خواسته مبینا نعمتزاده، توضیح داد:
بازم معتبر نیست
ولی قابل استناد تره -
دوستان همون یاخته ای که ریزپرز زیاد داره هم بازحذب انجام میده و هم ترشح ؟
پرستو بابایی هویججج Blue28Zahra2020 سلام بله
-
دختر عجب روزی بود!
-
Hhh Hh خب ایشون هم گفتن طبق قانون میشه همچین کاری کرد، ولی بحث عجیب اینه پس چرا از رئیس جمهور درخواست کرده؟!
-
_ Reza _
️
️
زهرا بنده خدا 2 اره اخبار دیدم الان
جالب شد
-
زهرا بنده خدا 2 طبق قانون تا جایی که من دیدم میتونه فقط بره تربیت بدنی:
به گزارش جماران؛ شبکه دانشگاه تهران به نقل از یک مقام در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تهران نوشته است: به استناد آئین نامه اجرایی ورود قهرمانان ورزشی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی(دولتی - غیر دولتی)، دارندگان عناوین نخست تا سوم بازی های المپیک در صورت داشتن مدرک پیش دانشگاهی (یا دیپلم نظام قدیم) می توانند در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهند. بر اساس آیین نامه مذکور، ایشان اگر عنوان نخست را کسب کرده بود می توانست در رشته دلخواه خویش ادامه تحصیل دهد لیکن چون حائز مقام سوم شده منحصرا می تواند در رشته تربیت بدنی ادامه تحصیل بدهد.
ولی بحث اقدامات فراقانونی هست که بعضی ها انتظار دارن.
@Comrade_Bayat
نمیدونم والا
اخبارم یه چی گفت الان
️