هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 الان که چیزی نیست
نمی دونم قبلش بازی کرده با نه ولی فکر نکنم اگر بود 45 دقیقه هم هنوز کشتی بود
یکمی هم همیشه با تاخیر بازی ها شروع میشه
امیدوارم بازی نکرده باشه هنوز -
Zahra2020
آره
من خیلی واسه بی حوصلگیمم نیست که خیلی اهل آرایش نیستم
دوتا دلیل داره
یکی اینکه کلا خوشم نمیاد بیرون زیاد کرم و اینا بزنم(که این دلیل شخصیمه)
ولی مهم تر اینکه در بلند مدت اعتماد به نفس آدمو میگیره
ارایشه که شسته شه حس خوبی نداره
من راهنمایی دبیرستان بودم یه چند روز میخواستیم بریم بیرون ضدآفتاب رنگی میزدم
حالا اون زمان پوستمم پر جوش بود
بعد که میشستمشون حسمضخرفی بود
ولی خب الان خودمو همینجوری که هستم دوست دارم
و به عنوان دختر به جامعه پوست خوب بدهکار نیستم...
از روشای دیگه(ماسک طبیعی و روتین)سعی میکنم پوست سالم تری داشته باشم
دیگه هرچی شد اون منم و با خودِ واقعیم میرم تو جامعه
اینجوری حس بهتری داره... -
@Comrade_Bayat اها خیلی ممنون
-
-
این بحث ها رو ول کنید
تراز سوابق کی میاد؟
-
Zahra2020
من دوسال پیش عروسی خاله آترینم یه ضدآفتابی گیر آوردم زدم یه ساعت بعدش رنگ پوستم تیره شد
تو عمرم اصلا آرایش نکردم... -
خب رژیمی که خودم استفاده میکنم توش فقط کالری های مفید هست مثلا برای صبحونه کره بادام زمینی و تخم مرغ و انواع مختلف سالاد رو پیشنهاد داده هم کالریشون زیاد نیست و هم برای مایی که بعدش ورزش میکنیم انرژی کافی میدن
برنامه مانکن رو که من خودم استفاده میکنم ولی یه سایت دیگه هست که امین قسمتی (مدلینگ و فیتنس کار ) پیشنهاد میده کارش همینه که محاسبه میکنه بر اساس فعالیت روزانه و وزن و قد و... چه میزان کالری روزانه ای باید دریافت کنی.@NO-077 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب رژیمی که خودم استفاده میکنم توش فقط کالری های مفید هست مثلا برای صبحونه کره بادام زمینی و تخم مرغ و انواع مختلف سالاد رو پیشنهاد داده هم کالریشون زیاد نیست و هم برای مایی که بعدش ورزش میکنیم انرژی کافی میدن
برنامه مانکن رو که من خودم استفاده میکنم ولی یه سایت دیگه هست که امین قسمتی (مدلینگ و فیتنس کار ) پیشنهاد میده کارش همینه که محاسبه میکنه بر اساس فعالیت روزانه و وزن و قد و... چه میزان کالری روزانه ای باید دریافت کنی.
مرسی🫂
-
قبلاً معتقد بودم زیبایی تعریف میشه توی موهای سالم و طبیعی ، دندون های سفید و پوست صاف ولی خب حس میکنم آرایش کردن میتونه جالب باشه اینایی که گونه و بینی شون رو سرخ میکنن...صرفا جهت تنوع...
Zahra2020 -
-
@NO-077 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برنامه مانکن رو که من خودم استفاده میکنم ولی یه سایت دیگه هست که امین قسمتی (مدلینگ و فیتنس کار ) پیشنهاد میده کارش همینه که محاسبه میکنه بر اساس فعالیت روزانه و وزن و قد و... چه میزان کالری روزانه ای باید دریافت کنی.
مرسی🫂
-
️
-
قبلاً معتقد بودم زیبایی تعریف میشه توی موهای سالم و طبیعی ، دندون های سفید و پوست صاف ولی خب حس میکنم آرایش کردن میتونه جالب باشه اینایی که گونه و بینی شون رو سرخ میکنن...صرفا جهت تنوع...
Zahra2020 -
از این میکاپا›››››› -
@NO-077
منمممممم نمیدونمممم -
تلاش کن طلاش کن