هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mr-vinyzo
آره این انگیزشی زردا که تو میتونی و نمیدونم این چهارتا کارو بکن این سه تا کارو نکن
و... -
پرستو بابایی کسی که تلاش میکنه ، تلاشش ذخیره میشه ، تلاش هیچ وقت تلف نمیشه و آخرش جایی که شاید فکرشو هم نمیکرد تلاشش نمایان میشه ، یبار با یه نفر حرف میزدم المپیاد کامپیوتر شرکت میکرد ولی مدال نمیاره و چون درگیر المپیاد بوده کلا برای کنکور نخونده بوده ، میگفت من فقط گسسته و آمار بلد بودم ، فیزیک و شیمیم خیلی ضعیف بود روی هیچ کدومم کار نکرده بودم ولی به واسطه خوندنش برای المپیاد مثل آدمی نبود که تازه میخواد تلاش کنه و بازدهیش از همون اول بالا بوده و اخرشم رتبه ۶۳۰ ریاضی میشه ، تلاشش برای المپیاد ذخیره شد برای خوندنش برای کنکور ... تلف نشد تازه مطمئم الان داره از مطالعه اش برای المپیادم سود میبره ، تلاشی بی ارزش نمیشه نگران نباش ، چون این تلاش روی آدم ذخیره میشه که خودشو نشون بده به طریقی اینو یادت نره
@Silver-ek
خب الان کجا می تونه ذخیره شده باشه ؟
حالا اون بحثش جداس،اون بنده خدا همزمان توی دو تا مقوله داشته فعالیت می کرده
که هر دو روی هم تاثیر گذاشتن=)) -
خدا رابطه انسان و خودش رو از نوع پرستش و رابطه بین دوتا انسان رو از روی عشق قرار داد
این دوتا رو با هم قاطی نکنیم
شاید عشق ورزیدن به خدا چیز بدی نباشه بلکه عالی هم باشه
در اصل پرستش معبود یه جور عشقه
ولی قطعا هیچ انسانی ارزش پرستیده شدن نداره -
خدا رابطه انسان و خودش رو از نوع پرستش و رابطه بین دوتا انسان رو از روی عشق قرار داد
این دوتا رو با هم قاطی نکنیم
شاید عشق ورزیدن به خدا چیز بدی نباشه بلکه عالی هم باشه
در اصل پرستش معبود یه جور عشقه
ولی قطعا هیچ انسانی ارزش پرستیده شدن نداره -
@Silver-ek
خب الان کجا می تونه ذخیره شده باشه ؟
حالا اون بحثش جداس،اون بنده خدا همزمان توی دو تا مقوله داشته فعالیت می کرده
که هر دو روی هم تاثیر گذاشتن=))پرستو بابایی کسی که خوب برای دیپلم خونده
یعنی داخل رشته خودش یه دیپلمِ باسوادِ
یعنی حتی اگه کنکورم نمیدادی همینجوری از کسایی که تلاش نکردن برای کارفرما ها ارزشت خیلی بیشتره ، حالا این ساده ترین حالتش بود -
پرستو بابایی کسی که خوب برای دیپلم خونده
یعنی داخل رشته خودش یه دیپلمِ باسوادِ
یعنی حتی اگه کنکورم نمیدادی همینجوری از کسایی که تلاش نکردن برای کارفرما ها ارزشت خیلی بیشتره ، حالا این ساده ترین حالتش بود@Silver-ek
همین امیده=)
مرسی از شما -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خوبی که از حد بگذره ته داستانه
اخ ک بد باختم سر خوبی زیاد و مغز بدردنخورش فک کرد وظیفمه ولی زدم دهنش
-
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خوبی که از حد بگذره ته داستانه
خوبی از حد بگذرد نادان خیال بد کند