هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کاش فقط تو تمام این روزای بعد کنکور یه روزش برای خودم بود
فقط یه روزش دنیا رو تو سرم خراب نمیکردن
فقط یه روز -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to SiliS on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
2
4
1
3
بود -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to SiliS on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS
نه چهار هم خیابون اصلی بود -
دوستان
اگر چیزی بین من و هر کدوم از شما چیزی گذشت که باعث دلخوری یا ناراحتی بود، "حلال کنید".اگر هم حس می کنید که قلبا نمی تونید حلال کنید، لطفا بیاید پیوی یه جوری مساله رو حل کنیم.
مدت "کوتاهی" نیستم.
فعلا -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist عجببب
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to razie_ on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
razie_ مراقب خودت باش راضیه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بین ۳ نفر واسه انتخاب رشته موندم
چاره ای جز ده بیست سی چهل نیست
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H ای بابا شما هم رفتین؟:))
موفق و خوشحال باشین -
اختصاصی سایه بختک
PK remix and Ali mix -
حتی منم نمیتونم کلاس آیین نامه رو تحمل کنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هزار سال خستهام
از این دو روزِ زندگی...- معصومه صابر
-
نمیدونی چقدر دلم میخواد
یه روز بدون اینکه به کسی بگم برم -
بد اخلاق شوخ طبع
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist کی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دائم السرگیجه
-
یکمم آرامش لازمم، آرامش لازمم، آرامش لازمم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه خوشحال نیستم از مود خندمم اومدم پایین
31181/145405