هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سلام بچه ها
-
jahad_121 سلام فاطمه جان
بله
شعرای فاضل نظری خیلی قشنگن -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
🧸🧸
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه خرسم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 بیدارم🥱
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
*حتمن همه خوابن
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتا امروز تودلی هم کسی نیست
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ari_14 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ari_14 چطوووری آریییی=)))♡♡
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 خب منم فردا میریزم
ایشالا یه چندنفری هم از الاخونه جور کنیم و کلن بزنیم
راستی تخصصتون چیه؟اوکیه
بیشتر همون ریاضی -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالم داره جدنی بهم میخوره
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطور انقد میخوابم؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 بیدار شدیم
-
چرا باید الان بلندگو هات قط شه؟
چرا واقعا؟ -
خسته شدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 نه این خیلی قدیمیه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 خواهش میکنم
-
...
-
jahad.20 در یاعلی ای جان علی️ گفته است:
اولین دفعه به ایوان که نگاهم افتاد
سرم آنقدر عقب رفت کلاهم افتاد
عقل از سر، نفس از سینه، رمق از پایم
تا رسیدم به نجف یک دفعه با هم افتاد..نجف رفتم فقط گفتم
چه ایوانی عجب طاقیشدم حیرون
همین که توی نجف شدم مهمون
میدیدم بهشتو تو نمِ بارونکلاه افتاد
همین که چشام به صحن شاه افتاد
چه اشکی رو گونههام به راه افتادعلی مولا، علی مولا مولا️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 @_maya
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابن بعد کنکوری نبود که انتظارشو داشتم:)
پست 129901 از 133842