هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قصدم هیچی نیست ولی خسته نمیشین هرسال دارین برای یه اتفاق تکراری عزاداری میکنین
هر عقل سالمی تهش چن بار ناراحت میشه نه هرسالو هر سال -
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom-mah شمال شرجیه فکر کنم الان
-
@xanom-mah شمال شرجیه فکر کنم الان
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_maya
آره پارسال نمیشد نفس کشید -
قصدم هیچی نیست ولی خسته نمیشین هرسال دارین برای یه اتفاق تکراری عزاداری میکنین
هر عقل سالمی تهش چن بار ناراحت میشه نه هرسالو هر سالدانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@xanom-mah
کلیپ ..آقای الهی قمشه ای رو گوش دادی ؟!
-
@xanom-mah
میگن چیه ...حاجی ما اینجا برشته شدیم
آاقاااااا نیاااااا
برو اردبیل ...ارومیه ...
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آاقاااااا نیاااااا
جنوبی؟؟
دداشم ی بار اومده میگه اصلن شبیه ایران نیست اون مطقه کلن ماشینای خارجی خیابونا تمیز -
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ای خدا
سنم به یه جایی رسیده که خیلی طاقت ندارم که کسی بخواد بهم تیکه بندازه فوری ضایع میکنم و ادامه رابطم با فرد برام مهم نیست
-
آاقاااااا نیاااااا
جنوبی؟؟
دداشم ی بار اومده میگه اصلن شبیه ایران نیست اون مطقه کلن ماشینای خارجی خیابونا تمیزدانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@xanom-mah
اینجا رو ک قطعا نمیگ
آبادان منظورته
بعلهههههه
من خودم میخوام بی عقلی کنم پرستاری آبادان رو اولویت اول بزنم
-
اقای شفیعی دزدی تاکجا؟
واقعا۶میلیون پول لامصب پدرمادرو میگیری که بارتبه ۱۵۰۰۰پزشکی بدی بیرون؟تو قبیله زندگی میکنیم؟
اقای ناصح زاده بارتبه۱۸۸۰۰۰میری دانشگاه مشهدمیفرستی بعدمیگی اخرین نفربود؟
شماچی اقای هادیان فرد شماچی اقای حیدری اون دانشجوهاتون در روز چندتارشته کپی میکنن؟همین بازار سیاه کنکوربس نبود؟
چراهرکی کنکورداده فازانتخاب رشته برداشته؟پشت کنکوری ۵ساله توچراخودتوپزشک جازدی مشاوره میدی؟
تویی که برای انتخاب رشته طرفو امیدارمیکنی تودیگه عجب ادم کثیفی هستی؟اخه مرد مومن اون پولو اون بچه نیاورده که خانوادش عرق ریخته
چنل نویسایی که امروز بحثتون شد شماچطوری بانیم سال تجربه انتخاب رشته میکنید؟
اقای رتبه زیر ۵۰۰تودیگه چرا؟
نیلگون سپاس الان خیالت راحته؟الان میتونی به درو همسایه بگی مجدداتک رقمی شدم؟
مبیناروکه اصن حرفی ندارم
مشاوره اومده میگه برای رزور ۲۵۰_۴۰۰بدین؛ اره پول کمیه ولی نه برای اونیکه هرروزتوی گپم التماس میکنه کتاب درسی میخام ومن حتی نمیدونم وضعیت خودم چطوره که براش بفرستم
طرف گوشی نداره کتاب تست دانلودکنه بشینه بزنه صفحه گوشیش کوچیکه چشماش ضعیفه پول نداره عینک بخره بعد تومشاورتو میدی۶۲میلیون؟بعد تو توطرح الماست هردرسو میکنی ۴میلیون؟ جاافتادی طرح تک درس الماسو میکنی ۴میلیون؟تویی که هرشب میگی تایم رزرو تمومه اخه مگه دفترچه لعنتی اومده؟مگه همسانه سازی شده؟باکائنات قراردادبستی مرد مومن؟
یه نشان انسانیت پیدانمیشه تواین مملکت زنده کش مرده پرست️
-
@xanom-mah
آاقاااااا نیاااااا
برو اردبیل ...ارومیه ...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حاجی ما اینجا برشته شدیم
مو سوختم مو برشتوم مو وست نومه نوشتم
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الانم سخت ترین کار بود برام و هست( :
و البته بعدش( :
خدایا از این کارا نکن با من( :
من جنبشو ندارم( : -
@xanom-mah
اینجا رو ک قطعا نمیگ
آبادان منظورته
بعلهههههه
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ینجا رو ک قطعا نمیگ
کدوم شهرشی
اگه اینقد خوبهه حتمن بزن
-
هعیییی
-
ای خدا
سنم به یه جایی رسیده که خیلی طاقت ندارم که کسی بخواد بهم تیکه بندازه فوری ضایع میکنم و ادامه رابطم با فرد برام مهم نیست
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قشنگ معلومه از سلام نکردن تون
فقط دوتا استیکر هم بیشتر ندارین
سلام واقعا یه چیز بیخوده دیگه اگه ببینم طرف خیلی باهاش رسمی هستم سلام میکنم
-
حاجی ما اینجا برشته شدیم
مو سوختم مو برشتوم مو وست نومه نوشتم
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدقیقااا
-
دقیقااا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 تازه اهواز یا خدااا
️
-
اقای شفیعی دزدی تاکجا؟
واقعا۶میلیون پول لامصب پدرمادرو میگیری که بارتبه ۱۵۰۰۰پزشکی بدی بیرون؟تو قبیله زندگی میکنیم؟
شماچی اقای هادیان فرد شماچی اقای حیدری اون دانشجوهاتون در روز چندتارشته کپی میکنن؟همین بازار سیاه کنکوربس نبود؟
چراهرکی کنکورداده فازانتخاب رشته برداشته؟پشت کنکوری ۵ساله توچراخودتوپزشک جازدی مشاوره میدی؟
تویی که برای انتخاب رشته طرفو امیدارمیکنی تودیگه عجب ادم کثیفی هستی؟اخه مرد مومن اون پولو اون بچه نیاورده که خانوادش عرق ریخته
مبیناروکه اصن حرفی ندارم
مشاوره اومده میگه برای رزور ۲۵۰_۴۰۰بدین؛ اره پول کمیه ولی نه برای اونیکه هرروزتوی گپم التماس میکنه کتاب درسی میخام ومن حتی نمیدونم وضعیت خودم چطوره که براش بفرستم
طرف گوشی نداره کتاب تست دانلودکنه بشینه بزنه صفحه گوشیش کوچیکه چشماش ضعیفه پول نداره عینک بخره بعد تومشاورتو میدی۶۲میلیون؟بعد تو توطرح الماست هردرسو میکنی ۴میلیون؟ جاافتادی طرح تک درس الماسو میکنی ۴میلیون؟تویی که هرشب میگی تایم رزرو تمومه اخه مگه دفترچه لعنتی اومده؟مگه همسانه سازی شده؟باکائنات قراردادبستی مرد مومن؟
-
جنوب؟
ماشین خفن؟
والا من که از شیراز تا داراب خفن تر از پژو پارس یا نهایتا برلیانس ندیدم:/ -
اقای شفیعی دزدی تاکجا؟
مبیناروکه اصن حرفی ندارم
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 امان از رزرو انتخاب رشته و ظرفیت ما رو به اتمامه هاشون=))