هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Michael Vey on ۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
وای چقدر کشیدن این نقاشی حال خوب کن بود
-
@_maya دقییقا
من تقریبا از اول اول دارم میبینم
مثلا دیدی جلو داداشش و زن داداشش چقدر لاله؟اونجا ک اون تورای خیکی داشت تاکشیو میزد اوشینم مث گاو نگا کرد من اینجوری بودم ک خو اسکل چته برو بزن زیر گوش زن داداشت فک کرده کیه؟
خونشونو تو درست کردی خیر سرت احمققق
وای.. بعد حالا چار تا کارگر اومدن تو غذاهوریش دعوا میکردن رف ی گارد احمقانه گرف گف من اوشین تاناکوراعم فلانم بهمانم
اه اه اه.. کارگردان یجوری اوشینو نشون داده انگار پیامبری چیزیه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 متاسفانه هزینه گرفتن ویزای ژاپن ۷۰۰ دلاره
یه سال باید گلریزون کنیم -
-
اولش یکم خوشحال میشی که عه شاید با این درست بشه و یه بخشیش جبران بشه
بعد که میری جلوتر میفهمی نه بابا از این خبرا نیست
معلومه که درست نمیشه
باید خودت بری حلش کنی با کلی بدبختی و ادامهدار بودن قضیه -
Michael Vey منم دیدم
کلا نرمال نیست
وقتی خیلی خوش بود مامانشو یادش میرفت که این به نظرم مسخره بود چون همه تلاشش برای مادرش بود
یا مثلا جلوی مادرشوهرش خیلی بیصدا و توسری خور بود
ریوزو هم که کلا تعطیله -
دارم کور میشم
"کشتم" را "شکستم" خوندم -
باو مه چرا نمیتانم سر سفره کمتر غذا بخورم؟؟؟؟
که بعدش اذیت شم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to بابونــــه on ۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@_maya فقط منم از ریوزو بدم میاد؟!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واییییییی قراره زن دایی داشته باشم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودم سرچوپی میگیرم گفته باشم
-
Anzw 18 نه
منم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۲۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باور کن تو لب تر کن مه خودم وام میگیرم برات با سود ۴ درصد
آشنا تو بانک زیاد داریم
ضامن هم گیر میارمواییی
با اون قیافه کنار ی ژاپنی نمیتانم تصور کنم
اصن نمیتانم
33246/154770