هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
از کجا ترازو باید بفهمم؟
بعدا ترازو میدن؟
@دوازدهم مال شما چه جوری بود؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ._.Zahra.K on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._.Zahra.K ترازا هنوز نیومده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط این مونده بود که بابتش گریه کنم:)
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
Akito
دوستم یه آموزشگاهی میره که سوالای آیین نامه رو با جواب میده -
Akito
عه نگفتن کی میاد؟ -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ._.Zahra.K on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._.Zahra.K سلام تراز نداره
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بگردم برات راضیه آقایا
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آناناس on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally آره همه مربی ها نمونه سوال میدن
از همون نمونه سوالا میاد -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جایزه بدبخت ترین دانش آموز قمی میرسه به تو
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to ._.Zahra.K on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._.Zahra.K نه والا
من که نشنیدم چیزی... -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
واقعی؟
من یکی رو میشناسم ازمون آیین نامه که میگن خیلیییی آسونه رو قبول نشد -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنده خدا راضیه اسمش تو نی نی سایت هم رفت
همینجوری اسمش سرچ زدم دوتا صفحه نی نی سایت اومد تو نتایج اولم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat بخدا
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
جریان راضیه چیه؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to آناناس on ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally اون یه نفر حتما به خودش زحمت خوندن اون چندتا نمونه سوال هم نداده بود
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با قمیا این کارو نکنین آهشون میگیرتتون ولتون نمیکنه
3368/134614