هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Michael Vey
تازه قدش از بابای من بلندتره -
منی ک هم ورزشمو کردم هم درسمو خوندم چی بهم میرسه
-
پرستو بابایی نکنین اینکارو باهام ای خداا
مشتی هستی نسترن -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی نکنین اینکارو باهام ای خداا
مشتی هستی نسترنواقعیت رو داریم میگیم ️
-
-
_ Reza _ عای گفتی..
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چنده قدش؟!
-
یه زنم بدین من ک پولدار باشه با تشکر از آقای رئیس جمهور عزیز فقطم همین یه درخواستو داشتم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
۱۷۹ -
حالا گیریم ک واقعا پزشکی تهران میاورد
اخه عیز دل برادر هم تکواندو کار در حد المپیک باشی هم بشینی پزشکی بخونی؟
بقول ما مازتدرانیا هم خِدا رِه خوانی هم خِرما رِه؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من هرسری تکواندو میبینم دلم پرررر میکشه که باز برم باشگاه:""""""')
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey سلام پرنیا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی بچه ها از فردا همه تکواندو ثبت نام میکنن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا ملت جلوگیری هستیم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه ۱۸ سالم نبود ثبتنام میکردم حیف دیگه دیر شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
33892/150089