هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseinyreplied to پرستو بابایی on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
حقیقتا هفتهٔ پیش تکلیف رو تعریف کردم و امروز موعد تحویلشون بود. -
این پست پاک شده!
-
مِهردُختreplied to danial hosseiny on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny سیاه قلم
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to danial hosseiny on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian فرهاد جان همه که پتانسیل اینو ندارن که کنار قالیشویی و مبل شویی، پولشویی هم راه بندازن
تو دیگه داری همه چیو میشوری -
danial hosseinyreplied to M.Shajarian on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian
چرا چرا -
danial hosseinyreplied to پرستو بابایی on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خب پس فیلترشکنت روشنه دیگه.
ما توی ایران میگیم جلسهٔ اول -
danial hosseiny عزیز دستم خورد پیام خالی ارسال شد
بعد کامل نوشتم فرستادم -
ولی وقتی دانیال توی تودلی حاضره لایک کردن همهی پست ها خود به خود انجام میشه
-
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
به من چه آقا. اینو Nilay یا Hhh Hh انجام میدن
من نباشمم انجام میشه. -
danial hosseinyreplied to مِهردُخت on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
بچهها دورهٔ سیاه قلم هم داریم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to danial hosseiny on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
حدس میزدم سر این گفتین
به به هر حال فرست کلس (به قول آقای حسینی جلسه اول ) باید رایگان برگزار شه تا از کیفیت کار مطلع بشیم
ساعتشو لطف کنید -
AmirBarsam
خدانکشتت -
حس میکنم زندگیم خیلی داره استرلیزه پیش میره هیچ خلافی توش نیس
-
danial hosseinyreplied to xanomi on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom-mah
بچهها همکلاسی جدید دارین گویا -
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny نههه
نفهمیدی
میگم یعنی تو باشی یه موضوعی درموردش حرف میزنیم همه بعد همه همدیگه رو لایک میکنیم
منظور منو چپکی گرفتی -
Nilay فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
xanomireplied to danial hosseiny on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
همکلاسی؟
نفمیدم -
danial hosseinyreplied to پرستو بابایی on ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خداوکیلی این کلاسو باید به صورت دانشجومحور برگزار کنیم
شما بیاین بپرسین من جواب بدم. شرح درس نمیشه تعریف کرد
39835/134630