هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
zeinab dehghani خوبی؟
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
zeinab dehghani خوبی؟
آری
ببخشید من اون موقع رفته بودم
چطوری و چخبرا؟ -
@f-nalist حقیقتش اون موقع که ومپایرو شروع کزدم اینم باهاش شروع کزدم یه قسمت دیدم حوصلم سررفت ومپایر جذاب تر بود رفتم کلن ومپایر دیدم
چشم فرزام آقا حتمنBlue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist حقیقتش اون موقع که ومپایرو شروع کزدم اینم باهاش شروع کزدم یه قسمت دیدم حوصلم سررفت ومپایر جذاب تر بود رفتم کلن ومپایر دیدم
چشم فرزام آقا حتمن
-
Blue28 ممنون شما چطورین؟
چخبر؟ -
البته اگر برگردم عقب شاید ومپایرو نبینم دیگه
-
میزنم فقط سکانسایی که استفن هستو میبینم
-
Akito خوبم من.شما بنظر خوب نمیومدین.و اینکه کم پیدایین
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چشم فرزام آقا حتمن
@f-nalist بخدا تو یه ایموجی خنده هم میفرستادی به کل پیامم هم کافی بود راضی به زحمت نبودم فقط یکم حرص میخوردم ازت
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نتایج فرهنگیان اومده
و من با پیام نگین واقعا خوشحال شدم که به اونی که میخواسته رسیده!
به مامانم گفتم و باز صحبت سه چهار سال پیشو میاره جلو و میگه:
دوستات خودشونو بیچاره میکنن تا اون چیزی رو بیارن که تو دو دستی تو مشتت بود ولی خودت نخواستیش و ببین الان کجایی و چیکار میکنی؟این حس که هرچقدر هم خوب و عالی باشی ولی باز براشون خوب و کافی نباشه، آخرش منو از پا درمیاره
وا بده مادر من .... وا بده
دخترت داره برا ارشد میخونه بعد هنوز میگی با رتبه سه رقمی کارشناسی باید میرفت فرهنگیان که اصلا علاقهش نبود؟صبوری باید کرد که چاره دیگه ایی نیست.
-
-
@f-nalist بخدا تو یه ایموجی خنده هم میفرستادی به کل پیامم هم کافی بود راضی به زحمت نبودم فقط یکم حرص میخوردم ازت
Blue28
هر ایموجی خنده برای یه حرفه سعی کردم با تعدد ایموجی این موضوع رو به تصویر بکشمآخه موضوع اینه میخواستم چیزی بنویسم دیدی حرفی واسه گفتن ندارم
-
نتایج فرهنگیان اومده
و من با پیام نگین واقعا خوشحال شدم که به اونی که میخواسته رسیده!
به مامانم گفتم و باز صحبت سه چهار سال پیشو میاره جلو و میگه:
دوستات خودشونو بیچاره میکنن تا اون چیزی رو بیارن که تو دو دستی تو مشتت بود ولی خودت نخواستیش و ببین الان کجایی و چیکار میکنی؟این حس که هرچقدر هم خوب و عالی باشی ولی باز براشون خوب و کافی نباشه، آخرش منو از پا درمیاره
وا بده مادر من .... وا بده
دخترت داره برا ارشد میخونه بعد هنوز میگی با رتبه سه رقمی کارشناسی باید میرفت فرهنگیان که اصلا علاقهش نبود؟صبوری باید کرد که چاره دیگه ایی نیست.
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مامانم گفتم و باز صحبت سه چهار سال پیشو میاره جلو و میگه:
دوستات خودشونو بیچاره میکنن تا اون چیزی رو بیارن که تو دو دستی تو مشتت بود ولی خودت نخواستیش و ببین الان کجایی و چیکار میکنی؟امروز مامانم دقیقا همینو گفت
-
Blue28 نه خوبم الحمدلله
چند روزیه بچه خوبی شدم شبا زودتر میخوابم
یکم هم درگیرم فعلا برا همین معمولا وقتی بیکار میشم حوصلم نمیشه بیام تودلی:/
یه چند روز دیگه هم که میریم سفر و دیگه خدا میدونه کی به اینترنت دسترسی پیدا کنم که بیام اینجا -
Blue28
هر ایموجی خنده برای یه حرفه سعی کردم با تعدد ایموجی این موضوع رو به تصویر بکشمآخه موضوع اینه میخواستم چیزی بنویسم دیدی حرفی واسه گفتن ندارم
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
هر ایموجی خنده برای یه حرفه سعی کردم با تعدد ایموجی این موضوع رو به تصویر بکشممرسی ازت
آخه موضوع اینه میخواستم چیزی بنویسم دیدی حرفی واسه گفتن ندارم
-
Blue28 نه خوبم الحمدلله
چند روزیه بچه خوبی شدم شبا زودتر میخوابم
یه چند روز دیگه هم که میریم سفر و دیگه خدا میدونه کی به اینترنت دسترسی پیدا کنم که بیام اینجاAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 نه خوبم الحمدلله
چند روزیه بچه خوبی شدم شبا زودتر میخوابمعهه
دوباره شدی آکیتوی قدیم
یه چند روز دیگه هم که میریم سفر و دیگه خدا میدونه کی به اینترنت دسترسی پیدا کنم که بیام اینجاخوبه خوبه
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 نه خوبم الحمدلله
چند روزیه بچه خوبی شدم شبا زودتر میخوابمعهه
دوباره شدی آکیتوی قدیم
یه چند روز دیگه هم که میریم سفر و دیگه خدا میدونه کی به اینترنت دسترسی پیدا کنم که بیام اینجاخوبه خوبه
-
-
جالبه که وقتی بریم سفر از شهر جهاد خانم رد میشیم
-
اونجا میزدم استوپ هی میگفتم بمیرممم برا دلتتت پسرممم