هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Blue28 :::::::
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دانیال لعنت بهت یکار کردی دیگه کسی واقعنیم ازدواج میکنه بچها باور نمیکنن
danial hosseiny -
این پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ramos9248 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam وای ن این واقعیه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیشه تو عروسیتون ارمین نصرتی پروداکشن بذاری؟
-
خیلی زشته که موسیقی کدمو لایک نکردینااااا حس غریبی میکنم ...
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ramos9248 on ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam ب من چی کار داری
واقعیه برا زهرا۲۰۲۰ بود
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان مامانم این قابلتیو داره که بگه هم سن و سالای تو ازدواج کردن اما تو چی؟ یه سال پشت نشستی قصد ادامه تحصیل داری؟/:
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
کاش می شد اب جای غذا رو بگیره یک انرژی زیادی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Emotional damage خوردم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برم دنبال یه متن خوب بگردم:/
-
هوف وِشنامه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها اگه متن تبریک ازدواج پیدا کردین دریغ نکنین
/:
-
باح بااح
چ کتلتی درست میکنه این بازیکن -
عکس کبوتر های تپل می خوایید ببنید؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسیس نباشید دیگه
یه متن تبریکه/:
-
حس میکنم دست راستم گریل شده
-
تریاک فروش صدام کرد
یواشکی نگام کرد
میدونس ک معتاد هستم
تریاکو داد به دستم
41503/154770