هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
البته که من حتی خودم برم به مامانم بگم مامان من گل میکشم بهم میخنده فقط
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
البته که من حتی خودم برم به مامانم بگم مامان من گل میکشم بهم میخنده فقط
اره حتی ممکنه خوشحالم بشه
آخ خواهر پسرم فقط گل می کشه
خوشحالم که دیگه چیزای بدتر نمی کشه -
واللا از مامانم خواهش کردم که حداقل خاطرهٔ اینکه شیطنت کرده و دیروز با فلانی رفتن سیگار خریدن و کشیدن رو جلوی خواهر برادرم که ۱۷ و ۱۱ سالشونه تعریف نکنه
-
پرستو بابایی
گل پسرم نقاشیش خوبهAnzw 18
دمت گرم ذهنم سمت این نرفت -
اوضاع بده دوستان.
والدین در این خونه منم حقیقتا -
Anzw 18
دمت گرم ذهنم سمت این نرفت -
واللا از مامانم خواهش کردم که حداقل خاطرهٔ اینکه شیطنت کرده و دیروز با فلانی رفتن سیگار خریدن و کشیدن رو جلوی خواهر برادرم که ۱۷ و ۱۱ سالشونه تعریف نکنه
@danial-hosseiny
که البته در انتهای تعریف خاطره به سر میبردیم -
-
کژدم یعنی چی ؟
-
@danial-hosseiny بچه بزرگتر بودن واقعا مسئولیتش زیاده. هم باید حواست به خواهر برادرات و تربیتشون باشه هم مادر پدرت:))))))))))))
-
و فردا شبش دعواش کردم که این نخ آخر سیگاری که توی آشپزخونه داری میکشی از سر مسخره بازی بعد بوش توی خونه میمونه خفه میشیم.
🤌
-
کژدم یعنی چی ؟
پرستو بابایی عقرب
-
کژدم یعنی چی ؟
-
@danial-hosseiny
عع نمی دونستم مرسیی -
@danial-hosseiny
عع نمی دونستم مرسییپرستو بابایی
کژ همون کج خودمونه
دُم هم که دُم -
@danial-hosseiny بچه بزرگتر بودن واقعا مسئولیتش زیاده. هم باید حواست به خواهر برادرات و تربیتشون باشه هم مادر پدرت:))))))))))))
-
Anzw 18
تهشم بهت میگن تو رئیس بازی درمیاری و در نهایت هرجایی که بتونن میکوبنت -
پرستو بابایی
کژ همون کج خودمونه
دُم هم که دُم@danial-hosseiny
چه جالب حیوانی که دمش کج است -
و فردا شبش دعواش کردم که این نخ آخر سیگاری که توی آشپزخونه داری میکشی از سر مسخره بازی بعد بوش توی خونه میمونه خفه میشیم.
🤌