هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی
گل پسرم نقاشیش خوبهAnzw 18
دمت گرم ذهنم سمت این نرفت -
اوضاع بده دوستان.
والدین در این خونه منم حقیقتا -
Anzw 18
دمت گرم ذهنم سمت این نرفت -
واللا از مامانم خواهش کردم که حداقل خاطرهٔ اینکه شیطنت کرده و دیروز با فلانی رفتن سیگار خریدن و کشیدن رو جلوی خواهر برادرم که ۱۷ و ۱۱ سالشونه تعریف نکنه
@danial-hosseiny
که البته در انتهای تعریف خاطره به سر میبردیم -
واللا از مامانم خواهش کردم که حداقل خاطرهٔ اینکه شیطنت کرده و دیروز با فلانی رفتن سیگار خریدن و کشیدن رو جلوی خواهر برادرم که ۱۷ و ۱۱ سالشونه تعریف نکنه
-
کژدم یعنی چی ؟
-
@danial-hosseiny بچه بزرگتر بودن واقعا مسئولیتش زیاده. هم باید حواست به خواهر برادرات و تربیتشون باشه هم مادر پدرت:))))))))))))
-
و فردا شبش دعواش کردم که این نخ آخر سیگاری که توی آشپزخونه داری میکشی از سر مسخره بازی بعد بوش توی خونه میمونه خفه میشیم.
🤌
-
کژدم یعنی چی ؟
پرستو بابایی عقرب
-
کژدم یعنی چی ؟
-
@danial-hosseiny
عع نمی دونستم مرسیی -
@danial-hosseiny
عع نمی دونستم مرسییپرستو بابایی
کژ همون کج خودمونه
دُم هم که دُم -
@danial-hosseiny بچه بزرگتر بودن واقعا مسئولیتش زیاده. هم باید حواست به خواهر برادرات و تربیتشون باشه هم مادر پدرت:))))))))))))
-
Anzw 18
تهشم بهت میگن تو رئیس بازی درمیاری و در نهایت هرجایی که بتونن میکوبنت -
پرستو بابایی
کژ همون کج خودمونه
دُم هم که دُم@danial-hosseiny
چه جالب حیوانی که دمش کج است -
و فردا شبش دعواش کردم که این نخ آخر سیگاری که توی آشپزخونه داری میکشی از سر مسخره بازی بعد بوش توی خونه میمونه خفه میشیم.
🤌
-
@Venus655
حالا وی که داشت مسخره بازی درمیاورد. ولی مسئله این بود که سلطان، تو مامااانیییییییی🤌
-
جدیدا هم هی همینجور چپ میره راست میاد به من میگه که شکست عشقی خوردی؟
داری با دوست دخترت میری بیرون؟
با دوست دخترت بیرون بودی؟
و الی آخر