هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
هویججج
ببین من خیلی نمی دونم چجوری باید باشه
ولی صبح که نگاه کردم چیزی جز توییت ترامپ برا آتش بس ندیدم که از رو همون اومده بودن خبرگزاریا اینا اعلام کرده بودن... مگه نباید دو طرف صحبت کنن شرط و شروط اینا بذارن بعد باز دو طرف قبول کنن که بنا به چه شرایطی و تا چه مدت آتش بس باشه بینشون؟ -
هویججج
ببین من خیلی نمی دونم چجوری باید باشه
ولی صبح که نگاه کردم چیزی جز توییت ترامپ برا آتش بس ندیدم که از رو همون اومده بودن خبرگزاریا اینا اعلام کرده بودن... مگه نباید دو طرف صحبت کنن شرط و شروط اینا بذارن بعد باز دو طرف قبول کنن که بنا به چه شرایطی و تا چه مدت آتش بس باشه بینشون؟نمی گم بده هااا
نه خب چی بهتر از این که صلح کنن
حرفم اینه نباید رسمی تر از این حرفا باشه تا اینکه مادر عروس بیاد یه چیزی بپرونه؟
حالا ما این همه سرمون کلاه رفته... مثل آتش بسش با لبنان نشه دوباره بزنه بعد ما نتونیم چیزی بگیم؟ یا مثلا زمان بخره که تجدید نیرو کنه بعد دوباره بزنه باز دوباره صلحه بره تو پاچمون؟اه خیلی بده ای کاش زودتر تموم شه همه چی تا بدتر نشده
-
مشکل موشک هایی هست که بعد از تایم آتش بس به آسمان اسرائیل رسیدن، ایران نباید آتش بس رو نقض میکرد. امیدوارم کوتاه بیان و باز حمله نکنن.
-
این وسط منی که دوره شیمی میخوام و نتم وصل نمیشه چه گناهی کردم
-
_ Reza _ منم برای تابستون برنامه داشتم، نه تلگرامم درست حسابی میاد نه یوتیوب
-
هویججج
خاطرات ۲ سالگیم تا حدودی یادمه
فکر کنم یهبار یه پیام گذاشته بودی در موردش نتونستم بخونم
بازم میگی؟🥲Narges_
از هوش مصنوعی پرسیده بودم
دقیقا جملاتش رو یادم نمیاد ولی اینجوریه که فروید میگه آدم خاطرات قبل 3 سالگیش رو یادش نمیاد من گفتم شاید از لحاظ روانشاسی اینجوری باشه سرچ کردم حتی فیزیولوژیک هم بخاطر اینکه یه سری ساختارها همون کامل شکل نگرفتن یادت نمیمونه
ولی هوش مصنوعی گفت اینکه یادم مونده نشون میده حافظه قوی دارم
( هرچند جدیدا مثل ماهی شدم )
-
نمی گم بده هااا
حرفم اینه نباید رسمی تر از این حرفا باشه تا اینکه مادر عروس بیاد یه چیزی بپرونه؟
حالا ما این همه سرمون کلاه رفته... مثل آتش بسش با لبنان نشه دوباره بزنه بعد ما نتونیم چیزی بگیم؟ یا مثلا زمان بخره که تجدید نیرو کنه بعد دوباره بزنه باز دوباره صلحه بره تو پاچمون؟اه خیلی بده ای کاش زودتر تموم شه همه چی تا بدتر نشده
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا ما این همه سرمون کلاه رفته... مثل آتش بسش با لبنان نشه دوباره بزنه بعد ما نتونیم چیزی بگیم؟ یا مثلا زمان بخره که تجدید نیرو کنه بعد دوباره بزنه باز دوباره صلحه بره تو پاچمون؟
دقیقا خود همینه ..وگرنه غده سرطانی رو اگه درمان نکنی باز حاد میشه...
-
Anzw 18 من جایی درباره زمان تعیین تایم آتش بس ندیدم، ولی این جور چیزا اینجور نیست که یهو بیان بگن یه ساعت بعد تمومش میکنیم. حداقل چند ساعت قبلش توافق شده. اینا اومدن بهانه آوردن که ما موشکا رو قبل از تایم قراردادی شلیک کردیم. ولی واقعا حرف غیر منطقی ای هست.
-
نمی گم بده هااا
-
Anzw 18 من جایی درباره زمان تعیین تایم آتش بس ندیدم، ولی این جور چیزا اینجور نیست که یهو بیان بگن یه ساعت بعد تمومش میکنیم. حداقل چند ساعت قبلش توافق شده. اینا اومدن بهانه آوردن که ما موشکا رو قبل از تایم قراردادی شلیک کردیم. ولی واقعا حرف غیر منطقی ای هست.
-
-
Narges_
از هوش مصنوعی پرسیده بودم
دقیقا جملاتش رو یادم نمیاد ولی اینجوریه که فروید میگه آدم خاطرات قبل 3 سالگیش رو یادش نمیاد من گفتم شاید از لحاظ روانشاسی اینجوری باشه سرچ کردم حتی فیزیولوژیک هم بخاطر اینکه یه سری ساختارها همون کامل شکل نگرفتن یادت نمیمونه
ولی هوش مصنوعی گفت اینکه یادم مونده نشون میده حافظه قوی دارم
( هرچند جدیدا مثل ماهی شدم )
هویججج حاضرم یهچیزی از زندگی الانم بدم به جاش حافظهم قوی باشه. من مطالعه زیاد میکنم ولی هیچکدوم هیچوقت کمکم نکرده
یا مثلن دوستام برای امتحان یه دور میخونن، من چند دور آخرم نمرههامون مثل هم میشه -
امشب یه خوابی دیدم که اینقد بکر و قشنگ بود راجب اتفاقات اخیر جنگ ...
که اگه کارگردان بودم قطعااا یه فیلم خیلی خوب میتونستم ازش بسازم خیلی جالب بود چیزایی رو میدیدم که در واقعیت ندیدم و یه چیزایی رو بلد بودم که در واقعیت بلدشون نیستم -