هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
مرموز و سرد باشی بعد اون بخواد تشکر کنه ولی تو اهمیت ندیهویججج نه داداش یارو مافیاستا.. اونم مرموز و سرده ولی زیرزیرکی نخ میده اما تو اهمیتی نمیدی
بعد تازه
هر وقتم بخواد تهدیدت کنه، تو میری سمت سیم اون دستگاهه که زنده نگهش میداره و میگی: چی؟ -
هویججج نه داداش یارو مافیاستا.. اونم مرموز و سرده ولی زیرزیرکی نخ میده اما تو اهمیتی نمیدی
بعد تازه
هر وقتم بخواد تهدیدت کنه، تو میری سمت سیم اون دستگاهه که زنده نگهش میداره و میگی: چی؟Michael Vey
فکر کن صدتا محافظ دور و برشن که تو بلایی سرش نیاری ( بهت اعتماد ندارن ) بعد میگی اگه اینجوری باشه من عملش نمیکنم ....
قدرت دست توعه هاهاها -
Michael Vey
فکر کن صدتا محافظ دور و برشن که تو بلایی سرش نیاری ( بهت اعتماد ندارن ) بعد میگی اگه اینجوری باشه من عملش نمیکنم ....
قدرت دست توعه هاهاهاهویججج بعد محافظاش چون بهت اعتماد ندارن میخوان بعد عمل یه بلایی سرت بیارن، ولی رئیس مافیا که در یک نگاه عاشقت شده نمیزاره و میگه براش استثنا قائل میشیم و زندهش میزاریم
-
mahdi.ek پلنمو در آخرین پیامم توضیح دادم
زیر پیامی که فرستادی -
هویججج بعد محافظاش چون بهت اعتماد ندارن میخوان بعد عمل یه بلایی سرت بیارن، ولی رئیس مافیا که در یک نگاه عاشقت شده نمیزاره و میگه براش استثنا قائل میشیم و زندهش میزاریم
-
+چرا هی میگی به جراحی علاقه مندی؟
_حقیقتش میخوام جراح بشم بعد یه رئیس مافیای خوشگل و جذاب که تیر خورده و در حال مرگه بیاد پیشم و نجاتش بدم و اون عاشقم بشه ولی من بهش نخ ندم اما خب در آخر ازدواج کنیم و من بشم جراح شخصی و تنها عشقِ خفن ترین مافیای دنیاآرزوی زیادیه؟
Michael Vey واقعا همینه
-
چه فانتزیای عجیبی دارین
-
هویججج بعد محافظاش چون بهت اعتماد ندارن میخوان بعد عمل یه بلایی سرت بیارن، ولی رئیس مافیا که در یک نگاه عاشقت شده نمیزاره و میگه براش استثنا قائل میشیم و زندهش میزاریم
Michael Vey واییییی سناریو
-
Neo.......... وای چه پیشی گوگولیییی
-
در بلندمدت، «احساس مفید نبودن» از کشندهترین تجربههاست...