هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کولر را خاموش کن
-
بله
پول به سختی به دست میاد و راحت خرج میشه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد سردع
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش یه ابر بودم گریه میکردم رو سر مردم
-
بالاخره یکی پیدا شد از ری اکشن ها استفاده کنه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist ای کاش یه دام بودم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش یه ری اکشن بودم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش یه درخت ارغوان بودم
-
Blue28 قشنگ شده برای تنوع خوبه.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا یه درخت بید(=
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش ستونهای تخت جمشید بودم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
یه روزی میام تو دامت اما حالا خیلی زوده
-
ای کاش آش رشته وسط برف بودم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
ولی من دلم می خواست یه ماهی باشم که حافظه م کوتاه باشه ..
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش شامی بودم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای کاش یه هایلایتر زرد بودم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه شانس منه خدا همین مورد اخرو میشنوه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه نمیخوام مگس باشم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 ای کاش یه مگس بودم
پست 47230 از 142039