هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پس فردا هم راستی گفتن تولده پس بزاریم برتر ها رو پس فردا
بقیه هم چهارشنبه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانواده شوهرم همه چیزو میدونن ...بابا آدم باید صادق باشه
من علاقه ای ب آشپزی ندارم البته فعلا حوصله ندارم
نمیدونم ...اصن ی مرده متحرک شدم
دانشگااااااه السلام علیک یا دانشگااااااه -
سلام؛ حالت چطوره؟ هنوزم غمگینی؟ هنوزم حس میکنی
این دنیا بهت پشت کرده؟
عیبی نداره، همه چیز به اندازه خودش زشته، اما خودتو ببین!
ببین وقتی میخندی چقدر چقدر قشنگ تری!(:
ببین وقتی دیوونه ای چقدر زیبا تری!
این دنیا به قشنگیای تو نیاز داره، به اشکات، به لبخندات،
به سختی هات نیاز داره.
حتی اگه این دنیا بهت پشت کرد، ادامه بده، متوقف نشو..
حتی اگه حس کردی دستو پاهاتو زنجیر کردن!
من نمیخوام بهت انگیزه بدم، من بهت ایمان دارم حتی اگه نشناسمت!
میدونم تو چه شبای تلخیو گذروندی؛ میدونم چه روزاییو طی کردی،
من همه اینارو میدونم که دارم این حرفارو میزنم، پس ادامه بده!
نزار هیچ چیزی مانع ادامه دادنت بشه. -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Hamid.s on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پس فردا هم راستی گفتن تولده پس بزاریم برتر ها رو پس فردا
بقیه هم چهارشنبهبخدا راضی نیستم اینقدر به زحمت بیفتین
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی انشالا بعدا یکی رو انتخاب کنید ک اخلاقش خوب باشه
کنارش احساس آرامش کنید ..بخندید
ملاک فقط قیافه و تیپ نباشه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
عجب
-
فکر کنم شهریوری هامون پویا و حمید و حامد و میلاد و مریم و هویج و نسترن باشن
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sachli on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی=)
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقا ...اینم حرفی
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی جانم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
حله
آقای روزبهانی نمیدونه چه خوابی براش دیدم ۶ صبح میرم بالاسرش تا از اینا نخره ولش نمیکنم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to AmirBarsam on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حمید و حامد
حالا بقیه رو نمی دونم ولی ایشون فکر کنم مرداد بودن ،نه؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sachli on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
47301/141665